Wednesday, January 26, 2022

Clujul a egalat Dubaiul la imobiliare. Ce poti cumpara in centrul orasului pentru 3.000 de euro metrul patrat: “Preturi pentru printi”

Must Read

Piata imobiliara din Cluj-Napoca si-a continuat cresterea constanta, in ciuda pandemiei, iar expertii se asteapta la o noua explozie a preturilor in toamna anului 2021.

Un cetatean a facut o comparatie intre pretul pe metrul patrat al unui apartament nou din zona centrala a orasului Cluj si o locuinta similara in Dubai.

A reiesit ca apartamentul nou promovat intr-un bloc din complexul rezidential Platinia, de pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca, cu vedere la cimitir, se vinde nefinisat la pretul de 3.000 de euro pe metrul patrat.

Paralela a fost facuta cu un apartament de la etajele superioare ale unui bloc din complexul rezidential West Bay Tower Downtown din Dubai. Acolo un metru patrat in locuinta finisata, vanduta la cheie, costa 3.500 de euro. In plus, viitorul proprietar are vedere spre celebrul turn Burj Khalifa.

Agentii imobiliari arata ca finisajul de lux al unui apartament nou poate adauga cel putin 500 de euro pe metrul patrat, ceea ce face ca cele doua locuinte comparate sa ajunga la preturi similare.

- Advertisement -

comparatie preturi cluj dubai 

Clujeanul care a postat comparatia pe Facebook spune ironic “Preturi pentru printi arabi”.

La un an de la debutul pandemiei, piata imobiliara din Cluj a avut o crestere constanta, mai exact de 14%, potrivit unei analize facute de agentia imobiliara Blitz.

Preturile chiriilor au scazut usor in perioada pandemiei, dar expertii se asteapta ca proprietarii sa le creasca din nou puternic in lunile urmatoare, in conditiile intoarcerii, cel mai probabil, al studentilor in oras.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

O rachetă SpaceX, scăpată de sub control, va lovi Luna. Coliziunea ar putea avea loc în martie

O rachetă SpaceX se află pe un curs de coliziune cu Luna, după ce a petrecut aproape şapte ani...
- Advertisement -

More Articles Like This