Thursday, April 18, 2024

Donald Trump spune că scrie „cartea cărților”: „Scriu ca nebunul”

Must Read

Fostul președinte al Statelor Unite Donald Trump spune că scrie o carte de memorii din perioada mandatului la Casa Alba, despre care afirmă că este „cartea cărților”. Însă, deși o carte a unui fost președinte ar deveni rapid un bestseller, editurile nu se înghesuie să publice o carte a lui Trump, scrie The Guardian.

Personalități majore ale editurilor din Statele Unite au declarat marți că nicio editură importantă nu vrea să publice o carte a fostului președinte Donald Trump, pentru că se tem că orice ar scrie Trump nu ar fi adevărat.

Editurile se tem că ar putea fi implicate într-un scandal public dacă ar publica o carte scrisă de Trump. Într-o declarație dată săptămâna trecută, Trump, în vârstă de 75 de ani, a spus că „a refuzat două oferte”, de la edituri pe care nu le-a numit. „Nu vreau o afacere acum”, a spus el. „Oricum, scriu ca un nebun și când va veni momentul, veți vedea cartea cărților.”

Politico a contactat mai multe edituri importante pentru a vedea dacă au avut vreo ofertă pentru Donald Trump. Niciuna dintre surse nu a confirmat vreo ofertă, iar majoritatea au spus că nu se vor atinge de un proiect al fostului președinte american.

- Advertisement -

„A înșelat atât de mulți editori înainte de a candida la președinție, niciuna dintre marile edituri nu îi vor publica o carte”, a spus una dintre surse. „Nu contează care este avantajul unei tranzacții cu o carte a lui Trump, durerile de cap pe care le-ar aduce proiectul ar depăși cu mult potențialul financiar pe care l-ar putea obține marile edituri”, a declarat și Keith Urbahn de la Javelin.

Fostul vicepreședinte al SUA Mike Pence a încheiat deja un contract de șapte cifre pentru două cărți cu Simon & Schuster, o decizie care a stârnit nemulțumirea unor angajați ai companiei, autori cunoscuți ai editurii și alte personalități care au distribuit și o petiție prin care acuză editura că promovează bigotismul.

Au existat zvonuri potrivit cărora Trump este supărat în legătură cu acordul de carte al lui Pence, dar purtătorul de cuvânt al acestuia, Jason Miller, a insistat că este „în regulă cu asta” și „nu are probleme”.

Când Trump a părăsit Casa Albă în ianuarie, Washington Post spunea că a făcut 30.573 de afirmații false în timp ce era la putere.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x