Thursday, January 20, 2022

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un supermarket din Sectorul 1 al Capitalei. Într-o fotografie postată pe o rețea socială se văd doi șobolani pe un raft cu produse de panificație, în jurul unui covrig.

Must Read

Conducerea supermarketului și-a cerut scuze față de clienți și a decis să închidă magazinul pentru deratizare. Asta deși, spun reprezentanții supermarket-ului, folosesc frecvent tot felul de soluții pentru îndepărtarea dăunătorilor, iar ultima dată se făcuse deratizare cu doar o zi mai devreme.

„Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, a transmis compania într-un comunicat.

De mai multe săptămâni, Sectorul 1 are de suferit de pe urma unui scandal izbucnit între Primărie și societatea de salubrizare Romprest, care refuză să ridice gunoiul invocând restanțe de plată. Deșeurile s-au adunat pe străzile din Sectorul 1 și riscă să devină un pericol epidemiologic.

În urma acestei crize, Garda de Mediu a amendat atât Primăria Sectorului 1, cât și societatea Romprest și a controlat totodată și celelalte primării ale Bucureștiului, constatând nereguli crase. O soluție a conflictului întârzie însă să apară și cei care au de suferit sunt în primul rând locuitorii.

- Advertisement -

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

În Cluj parcarea e mai scumpă decât în Manhattan. Cât a plătit un şofer după mai puțin de două ore petrecute la Urgențe

Taxa de parcare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca ajunge să coste mai mult decât în Manhattan, unul...
- Advertisement -

More Articles Like This