Thursday, March 28, 2024

Made in Romania – Înscrie-ți compania sau recomandă afacerea locală preferată

Must Read

Platforma “Made in Romania” este dedicată deopotrivă investitorilor, consultanților și, în special, companiilor cu perspective de creștere, care doresc să atragă finanțare de la investori sau care se alfă în procesul de pregătire a unui plasament privat pe Piața AeRO sau pe Piața Principală.

Conținutul media pus la dispoziție de consultanți prin intermediul platformei spijină companiile în implementarea de bune practici și pregătirea afacerii pentru următorul nivel de dezvoltare.

Dacă știți companii Made in Romania (51% acționariat românesc) inovatoare, cu povești ce merită să fie cunoscute, vă încurajez să le înregistrați nominalizarea în platformă aici:

https://investingromania.com/Nomination.

- Advertisement -

Durează maxim 5 minute să completați câmpurile formularului pentru ca această companie să fie cu un pas mai aproape de piata de capital.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x