Thursday, December 1, 2022

Paul Pogba, deranjat de o sticlă de bere în timpul unei conferințe de presă. VIDEO

Must Read

După gestul lui Cristiano Ronaldo de a muta două sticle cu suc de lângă el în cadrul unei conferințe de presă, un alt moment asemănător a devenit viral pe rețelele sociale.

Ronaldo a înlăturat de lângă el sticlele de Coca-Cola, unul dintre sponsorii EURO 2020, de pe masă la o conferință de presă pe care a susținut-o luni, la Budapesta. “Beți apă!”, a fost îndemnul jucătorului lusitan.

În urma gestului lui Cristiano Ronaldo, gigantul american a pierdut aproximativ 4 miliarde de dolari. Prețul acțiunilor Coca Cola a scăzut cu 1,6% – de la 56,10 dolari, la 55,22.

Marți seară, fotbalistul france Paul Pogba a fost protagonistul unui gest asemănător.

- Advertisement -

Înainte să răspundă întrebărilor primite de la jurnaliști, Pogba a dat la o parte de pe masă o sticlă de bere Heineken fără alcool, unul dintre sponsorii competiției, al cărei nume se află pe trofeul acordat celui mai bun jucător.

Campioana mondială Franţa a învins echipa de fotbal a Germaniei cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe Fussball Arena din Munchen, în meciul său de debut în Grupa F a turneului final EURO 2020.

Franţa a câştigat duelul ultimelor două campioane mondiale printr-un autogol, marcat de Mats Hummels (20).

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Poluarea bat-o vina! De ce bolile autoimune au explodat în ultimii ani? Cum reacționează organismul când nanoparticulele de plastic ajung în sânge

Fragmente tot mai mici de plastic ajung în sângele oamenilor și, cel mai probabil, organismul reacționeză virulent inițiind un...
- Advertisement -

More Articles Like This