Tuesday, August 3, 2021

Paul Pogba, deranjat de o sticlă de bere în timpul unei conferințe de presă. VIDEO

Must Read

După gestul lui Cristiano Ronaldo de a muta două sticle cu suc de lângă el în cadrul unei conferințe de presă, un alt moment asemănător a devenit viral pe rețelele sociale.

Ronaldo a înlăturat de lângă el sticlele de Coca-Cola, unul dintre sponsorii EURO 2020, de pe masă la o conferință de presă pe care a susținut-o luni, la Budapesta. “Beți apă!”, a fost îndemnul jucătorului lusitan.

În urma gestului lui Cristiano Ronaldo, gigantul american a pierdut aproximativ 4 miliarde de dolari. Prețul acțiunilor Coca Cola a scăzut cu 1,6% – de la 56,10 dolari, la 55,22.

Marți seară, fotbalistul france Paul Pogba a fost protagonistul unui gest asemănător.

- Advertisement -

Înainte să răspundă întrebărilor primite de la jurnaliști, Pogba a dat la o parte de pe masă o sticlă de bere Heineken fără alcool, unul dintre sponsorii competiției, al cărei nume se află pe trofeul acordat celui mai bun jucător.

Campioana mondială Franţa a învins echipa de fotbal a Germaniei cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe Fussball Arena din Munchen, în meciul său de debut în Grupa F a turneului final EURO 2020.

Franţa a câştigat duelul ultimelor două campioane mondiale printr-un autogol, marcat de Mats Hummels (20).

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Gartner: UiPath este lider mondial în roboți software și în 2021

Compania româno-americană UiPath rămâne pe poziția liderul mondial în domeniul roboților software și în ediția 2021 a Magic Quadrant...
- Advertisement -

More Articles Like This