Tuesday, April 23, 2024

Start-up românesc CAPEX.com atrage 21 de milioane de dolari într-o nouă rundă de finanțare

Must Read
Fintech-ul CAPEX.com își accelerează creșterea și se pregătește să lanseze noi instrumente și servicii financiare, după ce a atras încă 21 de milioane de dolari.

Compania fondată de antreprenorul român Octavian Pătrașcu, CAPEX.com, a anunțat o nouă rundă de finanțare, în valoare de 21 de milioane de dolari.

Actuală rundă de finanțare a CAPEX.com vine într-un moment în care interesul pentru tranzacționarea online și investiții este la un nivel maxim, compania având o creștere rapidă anul trecut. Noua investiție va sprijini lansarea de noi produse, va finanța expansiunea rapidă a start-up-ului prin contracte de M&A (Mergers & Acquisitions) pe piețe cheie și creșterea echipelor și birourilor din întreaga lume.

Octavian Pătrașcu, despre noua reușită

„Deși generația Millennials este încă forța principală din spatele creșterii masive a industriei de trading online de anul trecut, putem vedea că „toată lumea” folosește acum aplicații pentru a-și gestiona finanțele, a efectua plăți, a tranzacționa și a investi, atât în produsele tradiționale cât și în cele de tip neo-banking.  2021 este un moment cheie pentru piețele financiare, și noi suntem pe deplin pregătiți să ne extindem echipa și să venim cu noi produse interesante.

Eu si colegii mei consideram ca noua revolutie de trading online 4.0 va fi condusa  de o abordare tehnologica  de tipul piata de capital intalneste blockchain” a declarat antreprenorul român Octavian Pătrașcu, fondatorul CAPEX.com.

- Advertisement -

Fondurile nou atrase vor fi folosite atât în dezvoltarea de noi produse și tehnologii cât și în extinderea infrastructurii operaționale a companiei.

Noile produse lansate de grup vin să confirme și să întărească viziunea CAPEX.com, cea de democratizare a accesului la piețe, prin instrumente de tip DMA (Direct Market Access), oferite cu comision 0 și disponibile chiar și fracționat, accesibile astfel oricărei categorii de investitori.

Compania își continuă expansiunea rapidă din ultimii ani

În paralel cu noile tehnologii și produse dezvoltate pentru clienți, compania își continuă expansiunea rapidă din ultimii ani prin creșterea numărului de angajați,consolidarea managementului, deschiderea de noi sucursale și birouri operaționale pe plan global.

Fondatorul CAPEX.com, antreprenorul român Octavian Pătrașcu, are peste 10 ani de experiență în dezvoltarea companiilor cu acoperire globală,  concentrându-se în prezent pe investiții în start-up-uri de tehnologie, atât locale cât și internaționale precum Vector Watch, ConsultaClick, aggero.io sau Eat Just, și e participant în fondul de investiții romanesc pentru startup-uri Sparking Capital.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x