Saturday, April 20, 2024

Virgin Galactic crește 35% la bursă după ce a primit aprobarea FAA pentru a trimite turişti în spaţiu

Must Read

Virgin Galactic, înfiinţată de miliardarul britanic Richard Branson, a anunţat vineri că a primit aprobarea din partea Administraţiei Federale a Aviaţiei (Federal Aviation Administration – FAA) din Statele Unite pentru a trimite oameni în spaţiu, punând astfel presiune asupra rivalilor săi din sectorul emergent al turismului spaţial.

Aprobarea emisă de FAA intervine într-un moment critic pentru magnatul Richard Branson, întrucât compania lui spaţială se confruntă cu o concurenţă acerbă exercitată de Blue Origin, compania înfiinţată de Jeff Bezos, fondatorul Amazon, şi de SpaceX, compania creată de antreprenorul Elon Musk, CEO-ul Tesla Inc.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Richard Branson, despre care presa internaţională a scris că va zbura el însuşi în spaţiu încercând să îl învingă pe rivalul Jeff Bezos în sectorul turismului orbital, a primit această aprobare la doar o lună după succesul unui zbor de testare organizat de Virgin Galactic.

Luna trecută, compania Virgin Galactic a reuşit primul ei zbor cu echipaj uman în spaţiu, după ce vehiculul său spaţial, SpaceShipTwo, care are o capacitate de şase locuri, a fost lansat de la o bază din New Mexico, a ajuns pe orbita terestră şi a fost readus cu bine la sol de cei doi piloţi aflaţi la bordul aparatului de zbor.

- Advertisement -

Richard Branson, Jeff Bezos şi Elon Musk au investit miliarde de dolari în companiile lor producătoare de vehicule spaţiale.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x