Friday, July 30, 2021

Bacalaureat 2021. 5.774 candidati au sustinut, joi, ultima proba. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 9 iulie

Must Read

Ministerul Educatiei anunta ca 5.774 candidati au sustinut, joi, ultima proba a examenului de bacalaureant, respectiv Limba materna. 92 dintre candidatii inscrisi nu s-au prezentat. Rezultatele peliminare sunt astepate in 5 iulie.

“Astazi, 1 iulie, absolventii invatamantului liceal, care au studiat intr-o limba a minoritatilor nationale (croata, italiana, germana, maghiara, slovaca, sarba, ucraineana sau turca), au sustinut proba scrisa la disciplina Limba si literatura materna – E) b). Au fost prezenti 5.774 de candidati (98% din cei 5.866 de candidati inscrisi). Nu s-au inregistrat cazuri de candidati eliminati pentru frauda/tentativa de frauda. 92 de candidati nu s-au prezentat”, a transmis, joi seara, Ministerul Educatiei.

Primele rezultate vor fi afisate in data de 5 iulie, pana la ora 12:00.

Contestatiile pot fi depuse/transmise in aceeasi zi, in intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. In aceasta situatie, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 9 iulie. Rezultatele vor fi publicate prin anonimizarea numelui si a prenumelui candidatului.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Portalul Investitorilor din România atinge borna de 1000 de investitori înregistrați în comunitate!

Portalul este dedicat acelor persoane care doresc sa investeasca si sa se dezvolte in domeniul financiar dar si sa...
- Advertisement -

More Articles Like This