Thursday, March 28, 2024

EXPLOZIE la Azomures, cel mai mare producător de ingrășăminte pentru agricultură din România

Must Read

A avut loc o explozie la combinatul Azomureș din Târgu Mureș. Două explozii s-au auzit la Azomureș în jurul orei unu noaptea. Potrivit unor informații sunt mai multe victime, dar nu se știe încă starea angajaților. O serie de ambulanțe Smurd s-au deplasat la fața locului, iar accesul civililor a fost restricționat.

  • Update 2: Conform unor informații pe surse, neconfirmate oficial până la acest moment, se pare că ar exista două persoane decedate.
  • Update 1: A fost emis un mesaj RoAlert care anunță că situația este sub control.

Azomureș este cel mai important producător de îngrășăminte pentru agricultură din România. Parte din grupul elvețian Ameropa, Azomureș produce anual aproximativ 1,6 milioane de tone de îngrășăminte pe platforma industrială de la Târgu Mureș.

Peste 75 % din producția anuală este utilizată de fermierii din România, iar printre țările unde se exportă îngrășăminte se numără China, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Germania, Austria.

- Advertisement -

Calitatea slaba a filmarii este din vina faptului ca incendiul a fost filmat de la o distanta de aproximativ 10km.

Revenim cu informatii! Stire in curs de actualizare

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x