Friday, March 29, 2024

Platforma de tranzacționare Capital: Recenzie completă!

Must Read

Există numeroși brokeri online pe piață care pretind că sunt 100% legitimi și că oferă cele mai bune servicii de tranzacționare. Cu toate acestea, după cum probabil ați observat, unele dintre ele nu sunt la fel de legitime pe cât par.

Din păcate, escrocheriile au devenit mult mai frecvente și, în multe cazuri, seamănă cu platformele web de încredere. Traderii își pot pierde adesea fondurile și chiar le pot fi furate informațiile personale din cauza site-urilor web rău intenționate. Un broker care a atras multă atenție este Capital.com și în continuare vom cerceta dacă platforma Capital.com este un broker înșelător sau dacă unul legitim.

Este Capital.com un scam broker?

Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este că adesea este relativ ușor să eliminați brokerii scam din lista pe care o aveți în vedere. Acest lucru se întâmplă odată ce aflați ce factori luați în considerare. Este normal să puneți întrebări precum „Este Capital.com de incredere?” și „Este Capital.com sigur de utilizat?”. De obicei, sunt necesare doar cercetări de bază și câteva elemente de bun simț pentru a afla răspunsurile. Vom efectua propriile noastre cercetări pentru a afla dacă Capital.com este de incredere sau dacă este un scam.

Când a fost lansat Capital.com?

Capital.com este relativ nou pe piața de tranzacționare online, lansându-și serviciile în 2016. Când un broker este nou, necesită mai mult control și mai multă atenție, deoarece brokerii consacrați sunt mai susceptibili să fie de incredere. De la lansarea în 2016, vedem cum Capital.com se extinde rapid, adăugând noi funcționalități și servicii platformei sale, în timp ce pare să se concentreze în același timp pe serviciul clienți. În cazul oricărui broker nou, trebuie să fim precauți, așa că am decis să investigăm în continuare pentru a vedea diferitele realizări ale Capital.com în acest timp.

- Advertisement -

Este Capital.com de încredere?

Capital.com a fost numită recent Cea Mai Bună Platformă De Tranzacționare Online 2020, Cel Mai Transparent Furnizor De Servicii De Brokeraj Din Europa și Cel Mai Inovator Broker 2020. Cu siguranță nu este singura platformă de tranzacționare premiată și chiar și brokerii înșelători pot câștiga uneori un premiu sau două. Dar câștigarea a numeroase premii este cu siguranță un semn clar de incredere. În opinia noastră de până acum, putem concluziona că platforma Capital.com se extinde rapid și este deja recunoscută în industrie, ceea ce este un semn bun că nu e scam.

Este Capital.com reglementat?

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când căutați un trader online este dacă acesta are reglementări adecvate. Există o varietate de organisme de reglementare pentru brokerii online, iar unii au mai mult prestigiu decât alții. Aceste organisme contribuie la menținerea conformității brokerilor și se asigură că acestea își îndeplinesc sarcinile față de clienți.

Brokerii reglementați sunt supravegheați îndeaproape de organismele de reglementare financiară din țările lor respective și, prin urmare, trebuie să respecte normele stabilite. Astfel, este logic ca un broker de incredere să fie pe deplin reglementat de mai multe autorități. Dacă nu puteți găsi acest regulament, atunci brokerul este posibil să fie unul înșelător.

Prin efectuarea unor cercetări, constatăm că grupul Capital.com este un global broker CFD complet reglementat. În Marea Britanie este reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară, este reglementat de CySEC in Cyprus, ASIC in Australia, FSA in Seychelles. Spre deosebire de alți brokeri online, Capital.com nu a ridicat niciodată probleme de legitimitate în fața autorităților de reglementare și de la lansarea sa în 2016 și-a construit reputația de a fi un jucător corect. Toate acestea sunt semne pozitive ce indică faptul că Capital.com este foarte probabil un broker de incredere și de încredere.

Este Capital.com de incredere?

A avea reglementări în vigoare este un semn pozitiv, dar nu este singura modalitate de măsurare a increderii. Un broker ar trebui să aibă, de asemenea, protocoale solide pentru a proteja fondurile clienților și pentru a se asigura, de asemenea, că datele personale sunt păstrate confidențiale. Am constatat că retail customer accounts de până la 85.000 de lire sterline sunt protejate în Marea Britanie prin Schema de Compensare a Serviciilor Financiare (FSC). În UE, fondurile clientilor de retail de până la 20.000 de euro sunt protejate prin Fondul de Compensare a Investitorilor (ICF). Toate depunerile sunt păstrate separat de companie. Capital.com deține banii clienților cu amănuntul în conturi bancare separate, unde fondurile dumneavoastră sunt deținute separat de banii proprii. Acesta este un semn clar că brokerul nu este unul înșelător, deoarece nici măcar nu are acces la fonduri.

Capital.com este protejat prin criptare SSL, ceea ce oferă o altă mică indicație că este sigur. Conturile sunt auditate de Deloitte, iar documentele cu informații cheie sunt vizibile public pe site. Acesta este un semn fantastic de transparență la nivel de companie și arată că aceasta nu are nimic de ascuns.

Este platforma de tranzacționare Capital.com sigură?

Dar trebuie să investigăm în continuare și să analizăm platforma de tranzacționare în sine. Multe platforme online susțin că oferă o experiență de tranzacționare perfectă. Dar ce înseamnă acest lucru pentru clienții săi și de ce este important?

O aplicație ușor de utilizat cu un timp de încărcare rapid este extrem de importantă pentru traderii online. Oferă o bază solidă pentru tranzacționare și îmbunătățește experiența clienților prin prevenirea erorilor. Problemele de intermediere pot duce la pierderi semnificative și, după cum vă puteți imagina, acest lucru poate provoca palpitații traderilor. La compararea Capital.com cu alte aplicații, acesta are un timp de încărcare rapidă în medie de 2,5 secunde, ceea ce reprezintă un scor destul de bun.

Capital.com a dezvoltat o aplicație eQ, sistem patentat de detectare a prejudecăților comerciale cu ajutorul inteligenței artificiale pentru a vă ajuta să înțelegeți psihologia tranzacționării. Platforma are o abordare holistică a strategiei de investiții care îi încurajează pe traderi să dezvolte perspective de tranzacționare personalizate. Acesta este un bonus care nu se găsește în mod obișnuit la alți brokeri, chiar și legitimi. Nu demonstrează că platforma Capital.com este de incredere, dar arată o dorință reală ca traderii să fie bine educați când vine vorba de tranzacționare.

Comisioane și Spread-uri Capital.com

Chiar și atunci când un broker are toate semnele de legitimitate, este posibil ca totuși să profite de traderi prin taxe și spread-uri mari. Chiar și cu reglementări, există posibilitatea supraîncărcării clienților. Cu Capital.com, am constatat că sistemul de taxe era transparent.

Marketing și transparență Capital.com

Pentru cineva care știe puțin despre tranzacționare, acest lucru ar putea fi incredibil de ajutător. Vă ajută să înțelegeți cum funcționează cu adevărat tranzacționarea. Spre deosebire de platformele de tranzacționare socială, cu Capital.com nu vă bazați pe strategia altora pentru a lua o decizie. În schimb, sunteți încurajați să înțelegeți fundamentele și să vă construiți propria strategie de tranzactionare. Acesta este un semn bun că brokerul nu este înșelător, deoarece brokerii care nu sunt de încredere vor presa adesea traderii să investească mai mulți bani și să facă tranzacții riscante. Din experiența noastră, am constatat că opusul este adevărat la Capital.com și că încurajează ferm traderii să înțeleagă riscurile și să înțeleagă piețele înainte de a tranzactiona CFD.

De asemenea, am găsit o platformă demonstrativă care le-a permis utilizatorilor să exerseze. În ceea ce privește marketing-ul și transparența, Capital.com își desfășoară activitatea într-un mod corect și profesional. Materialele de marketing și ofertele promoționale indică întotdeauna riscurile și sunt concise cu informațiile pe care le furnizează, ceea ce permite unui trader să ia o decizie motivată.

Oferă Capital.com resurse educaționale?

Capital.com are o abordare practică a strategiei de investiții. Este susținut de o secțiune vastă numită „Learn to Trade” (Învățați să tranzacționați), care oferă educație gratuită de tranzacționare, cu secțiuni separate pentru CFD-uri. O investiție în material educațional nu dovedește că un broker nu este o înșelătorie, dar subliniază angajamentul brokerului de a proteja traderul. Am fost încântați să aflăm că Capital.com are chiar și propria aplicație educațională cunoscută sub numele de „Investmate”.

În cadrul acestei aplicații, cineva nou în lumea finanțelor poate ajunge cu ușurință la diverse concepte. Un utilizator poate găsi sfaturi, videoclipuri, instrumente și un glosar cu jargon. Există 6 obiective și 6 căi personalizate de urmat în cadrul aplicației, iar acest nivel de dedicare educației traderilor este rar întâlnit în altă parte. Majoritatea brokerilor susțin că vor să ajute traderii, dar cu Capital.com, putem vedea, în clar, un efort concertat pentru a se asigura că utilizatorii pot avea acces ușor la educație financiară.

Ne place această abordare, deoarece se opune abordării „smoke and mirrors” pe care alte platforme o folosesc pentru a atrage clienții. Există o multime de transparență pe tot parcursul procesului de înscriere și în momentul desfășurării tranzacțiilor. Acesta este un alt semn pozitiv că platforma Capital.com este un broker de incredere pentru tranzacționare.

Evaluarea serviciului pentru clienți Capital.com

Eficiența și promptitudinea serviciului pentru clienți este extrem de importantă pentru traderii online. În general, multe recenzii negative ale platformelor de tranzacționare provin, în mod înțeles, de la clienții supărați care cred că nu își vor mai vedea niciodată banii. Uneori poate fi vina clientului, dar prea multe recenzii negative indică adesea ceva grav în neregulă cu platforma sau brokerul și poate fi un semn de avertizare că brokerul este o înșelătorie.

Se pare că platforma Capital.com a investit mult în comunicare și asistență pentru clienți. Ei susțin că durează câteva secunde pentru a răspunde întrebările clienților. Aceasta este o mare pretenție, dar este ceva care este menționat în diferite servicii pentru clienți.

Suportul extins ale platformei este disponibil 24/7 prin telefon, e-mail, chat live, Facebook, Telegram, WhatsApp și Viber. Acesta este un alt semn clar că brokerul nu este o înșelătorie, deoarece brokerii care nu sunt de încredere au adesea doar una sau două metode prin care puteți lua legătura cu ei. Dacă un trader are o problemă, pare să existe un sistem fiabil de servicii pentru clienți care poate ajuta la rezolvarea acestor probleme.

Agenții de asistență se ocupă cu promptitudine de solicitări în cel puțin 8 limbi diferite, inclusiv engleză, franceză, germană, italiană, arabă, rusă, spaniolă și turcă. Din nou, mulți brokeri acceptă doar una sau două limbi și acesta este un alt indiciu că brokerul se mândrește cu adevărat cu faptul că oferă asistență fantastică pentru clienți. Există, de asemenea, o pagină detaliată de întrebări frecvente pe site, care are răspunsuri utile la cele mai frecvente întrebări.

Are Capital.com parteneriate?

O altă modalitate de a evalua legitimitatea unui broker este de a vedea dacă au parteneriate cu platforme de încredere. După unele cercetări, am constatat că platforma Capital.com are parteneriate cu Tradingview și Investing.com, ambele fiind printre cele mai importante site-uri financiare din lume. Faptul că platforma Capital.com are parteneriate cu ambii este un semn cheie al increderii.

Recenzii online Capital.com

Recenziile online pe platforme de încredere sunt un loc bun pentru a începe atunci când căutați un broker online legitim. Puteți fi siguri că, dacă o platformă este o înșelătorie, este puțin probabil să supraviețuiască furiei fierbinți a clienților frustrați de pe TrustPilot sau GooglePlay. Cu toate acestea, în unele cazuri, brokerii își pot umfla artificial scorurile cu recenzii false.

Capital.com a primit feedback pozitiv de la clienți și a încercat să răspundă fiecărei reclamații în mod individual. Unele observații recurente făcute de clienți descriu Capital.com ca o platformă „ușoară” și „simplă” cu o interfață ușor de utilizat.

  • TrustPilot:  4.2/5
  • GooglePlay: 4.3/5
  • Apple Store: 4.7/5

Să vedem câteva exemple de feedback ale clienților:

Utilizator Trust Pilot:

“O platformă foarte utilă, cu puncte clare de impresii atunci când o utilizați chiar și cu aplicațiile mobile. Ușor de înțeles și de decis următorii pași.”

“Platforma educațională foarte bună pentru învățat…”

Utilizator Google Play:

“Aplicație superbă. Retragerile self-service pe carduri bancare sunt limitate la conturi sub 50 euro, chiar dacă platforma Capital spune altceva. Dar printr-un apel telefonic, am primit oricum ajutorul de care aveam nevoie.”

“Am folosit-o doar câteva săptămâni. Sunt începător, dar am cercetat în prealabil. Am început cu puțin doar ca să înțeleg cum merge treaba și până acum totul este bine. Aplicația este genială. Formatul, informațiile, graficele, P&L, costurile sunt prezentate în mod strălucit. Cumpărarea și vânzarea sunt ușoare și înscrierea și depunerea nu au fost o problemă. Am încercat o altă aplicație, dar nu afișa un sfert din informațiile acesteia și avea puține acțiuni. Aceasta va fi o investiție pe termen lung pentru mine și până acum sunt impresionat.👌”

Utilizator Apple Store:

“Folosesc această aplicație de peste un an și am constatat că funcționează bine. Nu am probleme de conectare și consider că funcționează armonios cu versiunea desktop.”

“Este foarte ușor să îmi verific pozițiile când sunt în mișcare. Evident, nu la fel de funcțional ca aplicația desktop, dar acest lucru era de așteptat și încă este util.”

Recenzii negative: Retrageri Capital.com

Nicio platformă nu poate avea recenzii 100% pozitive vreodată. Să nu uităm că, atunci când vine vorba de retrageri de bani sau rambursări, oamenii au tendința de a intra în panică. Drept urmare, trimit recenzii negative înainte de a contacta mai întâi un agent al serviciului clienți, făcând o solicitare.

Recenziile negative sunt constructive, ajută o companie să învețe și să își îmbunătățească serviciile. Dar ar trebui să le lăsați să vă afecteze părerea despre o companie? Haideți să aruncăm o privire.

Utilizator Google Play:

“Nu pot scoate bani. De fiecare dată a refuzat retragerea fără să spună motivul, serviciul clienți spunând doar că aprobă în 24 de ore. După 24 de ore a fost refuzată și am nevoie de o altă retragere, dar din nou după 24 de ore a fost refuzată. Și așa de prea multe ori.”

Capital.com i-a răspuns acestui client, explicând că cererea sa de retragere a fost deja aprobată, dar fondurile pot dura până la 7 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul/cardul său bancar. Acest lucru este în conformitate cu politica companiei, care prevede că durează 24 de ore pentru procesarea retragerilor și aproximativ 5-7 zile lucrătoare pentru ca fondurile să ajungă la contul dumneavoastră bancar sau la card.

Din ceea ce putem vedea parcurgând numeroase recenzii despre Capital.com, agenții de servicii pentru clienți au răspuns la fiecare reclamație de retragere și au oferit asistență, citând politica companiei. Brokerii înșelători tind să ignore recenziile online și chiar să încerce să le elimine. Modul în care Capital.com răspunde fiecărui client cu calm și profesionalism indică faptul că este într-adevăr un broker legitim. În general, recenziile sunt echilibrate și nu par a fi o înșelătorie, ci mai degrabă voci reale ale utilizatorilor care folosesc platforma. Acestea oferă o perspectivă utilă asupra a ceea ce face Capital.com bine și unde ar putea potențial să se îmbunătățească.

Cuvinte de final – Este Capital.com o înșelătorie?

Dacă sunteți în căutarea unui broker CFD de incredere, Capital.com pare a fi o opțiune sigură și de încredere. Am analizat regulementatorii, recenziile, seriviciul clienți și experiența de tranzacționare pentru a veni cu acest verdict și, după cum puteți vedea, toate semnele sunt pozitive.

Rețineți că Capital.com este în principal un broker CFD, care oferă CFD-uri pe mărfuri, acțiuni, indici și crypto.

Puteti investi la bursa prin platformele:


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x