Monday, November 29, 2021

Amazon schimbă strategia! Retailerul online deschide în SUA şi o reţea de hypermarketuri

Must Read
Schimbare importantă de strategie pentur retailerul online Amazon. Compania fondată de miliardarul Jeff Bezos plănuieşte să deschidă şi magazine fizice în SUA.

Mutare importantă pentru gigantul american Amazon!

Americanii vor putea merge să cumpere produse în magazinele Amazon

Retailerul online fondat de Jeff Bezos va deschide acum şi magazine fizice în Statele Unite. Clienţii care vor intra în hypermarketurile Amazon (department stores) vor putea cumpăra produse diverse, de la mâncare și haine, până la electrocasnice și articole pentru casă.

Această mutare vine după ani de zile în care divizia online a Amazon a acaparat din cota marilor retaileri ce deţin magazine fizice în Statele Unite, relatează The Wall Street Journal, preluat de HotNews.

Vor avea suprafeţe mai mici decât magazinele similare ale concurenţei

Primele magazine fizice ale Amazon ar putea apărea în state precum Ohio sau California şi se vor întinde pe circa 2.800 mp, în medie de trei ori mai mici decât majoritatea magazinelor de acest tip existente în SUA.

- Advertisement -

Nu au fost oferite detalii despre ce fel de mărci de produse se vor regăsi în magazinele Amazon. Vor exista la vânzare branduri de top, dar în mod sigur vor fi incluse şi mărcile proprii ale gigantului online. Amazon vinde deja pe site-ul său o serie de mărci proprii dezvoltate cu companii partenere, incluzând aici îmbrăcăminte, mobilă, baterii şi dispozitive electronice.

În acest moment, planurile Amazon nu sunt încă definitivate, însă marchează o schimbare de strategie în evoluția companiei, care a capturat în ultimele două decenii cotă de piață de la marile rețele de retail americane. Spre exemplu, Amazon este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din SUA în prezent, devansând Walmart, indică datele Wells Fargo & Co.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This