Thursday, March 28, 2024

Amazon schimbă strategia! Retailerul online deschide în SUA şi o reţea de hypermarketuri

Must Read
Schimbare importantă de strategie pentur retailerul online Amazon. Compania fondată de miliardarul Jeff Bezos plănuieşte să deschidă şi magazine fizice în SUA.

Mutare importantă pentru gigantul american Amazon!

Americanii vor putea merge să cumpere produse în magazinele Amazon

Retailerul online fondat de Jeff Bezos va deschide acum şi magazine fizice în Statele Unite. Clienţii care vor intra în hypermarketurile Amazon (department stores) vor putea cumpăra produse diverse, de la mâncare și haine, până la electrocasnice și articole pentru casă.

Această mutare vine după ani de zile în care divizia online a Amazon a acaparat din cota marilor retaileri ce deţin magazine fizice în Statele Unite, relatează The Wall Street Journal, preluat de HotNews.

Vor avea suprafeţe mai mici decât magazinele similare ale concurenţei

Primele magazine fizice ale Amazon ar putea apărea în state precum Ohio sau California şi se vor întinde pe circa 2.800 mp, în medie de trei ori mai mici decât majoritatea magazinelor de acest tip existente în SUA.

- Advertisement -

Nu au fost oferite detalii despre ce fel de mărci de produse se vor regăsi în magazinele Amazon. Vor exista la vânzare branduri de top, dar în mod sigur vor fi incluse şi mărcile proprii ale gigantului online. Amazon vinde deja pe site-ul său o serie de mărci proprii dezvoltate cu companii partenere, incluzând aici îmbrăcăminte, mobilă, baterii şi dispozitive electronice.

În acest moment, planurile Amazon nu sunt încă definitivate, însă marchează o schimbare de strategie în evoluția companiei, care a capturat în ultimele două decenii cotă de piață de la marile rețele de retail americane. Spre exemplu, Amazon este cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din SUA în prezent, devansând Walmart, indică datele Wells Fargo & Co.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x