Wednesday, December 8, 2021

Incendiu puternic la Timișoara! 14 persoane au fost evacuate. Pompierii au intervenit imediat

Must Read
Un incendiu puternic a avut loc duminică, la Timișoara, în jurul orei 14:15. Oamenii au sunat de urgență la 112, iar pompierii au venit imediat la fața locului cu trei autospeciale de stingere. În plus, la fața locului a venit și un echipaj SMURD.

Incendiu puternic la Timișoara! 14 persoane au fost evacuate. Pompierii au intervenit imediat

Duminică, detașamentul 1 de Pompieri Timișoara a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu. Incendiul a avut loc la ora 14:15 și a avut loc la un apartament al unui imobil P+E din strada Baba Dochia, Timișoara.

14 pompieri, trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD a venit imediat la fața locului. Până când au forțele ISU au ajuns la locul cu pricina, un număr de 11 adulți și 3 copii s-au autoevacuat din clădire.

Incendiu cu degajări mari de fum

Salvatorii anunță că incendiul s-a manifestat la o cameră de la parterul imobilului, cu degajări mari de fum.

Pompierii acționează pentru evacuarea fumului și pentru identificarea eventualelor focare ascunse. Mai mult decât atât, două persoane de 75, respectiv 79 de ani au avut nevoie de asistență medicală.

- Advertisement -

Sursa: capital.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Elon Musk vrea să implanteze cipuri în creiere umane încă din anul 2022. Cum ar putea ajuta inteligența artificială intelectul uman

Excentricul Elon Musk are un portofoliu divers de companii, printre care Tesla, SpaceX sau Boring Company. Însă una despre care oamenii cunosc...
- Advertisement -

More Articles Like This