Wednesday, December 8, 2021

Nuntă cu 1.700 de invitați într-o comună cu 3.000 de locuitori. După ce au văzut imaginile, polițiștii au luat primele măsuri

Must Read

Nuntă cu 1.700 de oameni în plină pandemie, deși acest lucru este interzis. Evenimentul de proporții a avut loc într-o localitate din Satu Mare cu 3.000 de locuitori. După ce au văzut imaginile, polițiștii s-au autosesizat și au dat amenzi.

De marți, în localitate intră în vigoare noi restricții, după ce rata de infectare a depășit pragul de două cazuri la mia de locuitori.

Organizatorul nunții a fost amendat cu 5.000 de lei și a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Poliția audiază mai multe persoane implicate și, probabil, vor fi aplicate și alte sancțiuni.

Nunta cu 1.700 a avut loc luni seară, în comuna Târșolț din județul Satu Mare. Numărul de invitați este un record chiar și pentru Țara Oașului, o zonă cunoscută pentru nunțile mari, cu fast.

- Advertisement -

Cei doi miri au încercat să organizeze nunta și anul trecut, când aceste evenimente au fost interzise, iar atunci au fost amendați cu 20.000 de lei.

Atmosfera la nuntă a fost întreținută de artiști cunoscuți.

Evenimentul a avut loc chiar în ziua în care localitatea a intrat în scenariul galben.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Elon Musk vrea să implanteze cipuri în creiere umane încă din anul 2022. Cum ar putea ajuta inteligența artificială intelectul uman

Excentricul Elon Musk are un portofoliu divers de companii, printre care Tesla, SpaceX sau Boring Company. Însă una despre care oamenii cunosc...
- Advertisement -

More Articles Like This