Thursday, April 25, 2024

Restricții în România? Florin Cîțu a dat răspunsul așteptat de toți românii

Must Read
Creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus îi face pe mulți români să se întrebe ce se va întâmpla în România în. următoarea perioadă. Marea problemă este legată de reintroducerea de noi restricții. Premierul Florin Cîțu a oferit însă răspunsul așteptat de toată România.

Creşterea numărului de noi cazuri de COVID-19 ridică numeroase semne de întrebare legat de ceea ce ar putea să se petreacă în România. Marea problemă a românilor este dacă vor fi instroduse noi restricții în țara noastră pe acest fond critic. Premierul Florin Cîțu a oferit însă un răspuns categoric.

.„Niciodată”, a fost replica lui Florin Cîţu, atunci când a fost întrebat dacă se pune problema introducerii de noi restricţii, în contextul creşterii numărului de noi cazuri de COVID-19. Premierul a susținut că România a trecut în 2020 prin pandemie fără să existe vaccinul împotriva COVID-19.

„Am trecut prin pandemie anul trecut fără vaccin. Şi totuşi am avut… mersul la mall a fost deschis, deşi au fost închise foarte multe dintre magazine. Vreau să iau experienţa de anul trecut şi să o combinăm cu ceea ce avem astăzi – avem vaccin, avem o soluţie şi vom vedea care sunt cele mai bune variante. Dar acel certificat nu este o restricţie”, completează premierul.

Ce se întâmplă în România din cauza COVID

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 699 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 11 pacienţi au murit. 280 de persoane sunt internate la ATI. Potrivit datelor publicate de GCS, până astăzi, 30 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.097.452 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.054.417 pacienți au fost declarați vindecați.

- Advertisement -

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 699 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 29.08.2021 (10:00) – 30.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 11 decese (4 bărbați și 7 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bihor, Botoșani, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Mehedinți, Neamț, Vaslui și Municipiul București.

Unul dintre pacienții decedați, raportat de DSP Mehedinți, s-a infectat în Anglia.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x