Monday, October 18, 2021

​În Hong Kong se construiesc apartamente de mărimea a două paturi matrimoniale

Must Read

Piața imobiliară din Hong Kong oferă acum apartamente foarte mici, de dimensiunea a două paturi matrimoniale, potrivit Bloomberg, citată de The Straits Times. Dezvoltatorul Sun Hung Kai Properties construiește micile apartamente în zona Sai Kung în New Territories, potrivit unui document guvernamental publicat săptămâna trecută.

Din cele 5.400 unități, două sunt atât de mici, încât au 8,2 metri pătrați, iar mai mult de 200 au dimensiunea unui loc de parcare de 12,1 metri pătrați.

Majoritatea apartamentelor au 26,3 metri pătrați.

Spațiile de locuit înghesuite și costurile exagerat de mari ale locuințelor din Hong Kong au fost recent în centrul atenției. Oficialii chinezi au cerut autorităților din Hong Kong să facă locuințe mai accesibile pentru rezidenți anul acesta.

- Advertisement -

Totuși, prețurile rămân mari, iar aceste nano apartamente care sunt mai mici de 24 metri pătrați continuă să atragă cumpărători cu venituri mici.

Un total de 8.550 de nano apartamente care au fost puse în vânzare între 2010 și 2019 au fost analizate de un raport al Liber Research Community ce a fost publicat în ianuarie.

Astfel, dintre acestea, 85% nu aveau dormitor separat, iar 70% nu aveau fereastră la toaletă.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This