Monday, September 27, 2021

A sunat disperat la 112 și a anunțat că este urmărit de „o creatură înaltă de trei metri cu gheare” într-o pădure de lângă Capitală

Must Read

Un tânăr a sunat disperat la 112 susținând că s-a rătăcit într-o pădure de lângă Bucureşti, după a fost urmărit de o creatură ciudată “înaltă de trei metri, îmbrăcată în alb și cu gheare”. Polițiștii au declanșat imediat o amplă operațiune de căutare care a durat 11 ore.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, în pădurea Pustnicu situată lângă Bucureşti, acolo unde un tânăr a sunat disperat la 112 sesizând că s-a rătăcit după ce a fost urmărit de o entitate necunoscută, înaltă de aproximativ trei metri, care poartă haine de culoare albă și are gheare lungi și ascuțite.

Pentru că nu au putut identifica cu exactitate locația tânărului, poliţişti au apelat la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) care au apreciat faptul că persoana a fost indicată pe o suprafață de câțiva kilometri pătrați, notează jurnaliştii de la gândul.ro.

În acest context, poliţiştii au organizat o acţiune amplă de căutare care a durat aproximativ 11 ore.

- Advertisement -

Individul a fost găsit a doua zi după masă în stare bună. Acesta i-a informat pe poliţişti că lucrează ca ospătar la un restaurant din zona pădurii Pustnicu şi după câteva pahare de alcool a intrat în pădure şi s-a rătăcit după ce a crezut că o creatură înaltă de 3 metri, îmbrăcată în alb care avea gheare îl urmărea.

Mai târziu, după ce a sunat disperat la 112, individul a obosit de la atâta fugă şi s-a culcat la rădăcina unui copac. Buimac şi dezorientat bărbatul a făcut cale întoarsă spre casă când la un moment dat a dat nas în nas cu poliţiştii de la IPJ Ilfov care îl căutau prin pădure de 11 ore.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cea mai uşoară reţetă de zacuscă pentru sezonul rece. Zacusca de ardei capia este delicioasă

Spre deosebire de zacusca pe care o prepari an de an, în mod tradiţional, zacusca de ardei capia are...
- Advertisement -

More Articles Like This