Tuesday, April 16, 2024

Alina Pușcău a fost transferată de urgență la Terapie Intensivă. Modelul a fost diagnosticat ieri cu tulpina Delta / FOTO

Must Read

Ieri după amiază, Alina Pușcău a postat mai multe filmulețe pe pagina sa oficială de Instagram în care se confesa internauților. Fanii au intrat în stare de șoc atunci când au aflat că celebrul model a fost diagnosticat cu noul coronavirus, mai exact cu tulpina Delta. Alina Pușcău a povestit totul în lacrimi și se pare că starea ei de sănătate s-a înrăutățit, fiind transferată la secția ATI.

  • Modelul a fost transferat la secția ATI
  • Alina Pușcău este infectată cu COVID-19
  • Starea ei de sănătate s-a înrăutățit

Din nefericire, Alina Pușcău a fost transferată de urgență la Terapie Intensivă. Starea ei de sănătate se pare că s-a înrăutățit într-un timp destul de scurt. Ieri, la ceas de seară, Alina Pușcău a chemat ambulanța pentru că nu se simțea deloc bine.

Alina Pușcău a fost transferată de urgență la Terapie Intensivă

Ieri, pe site-urile de socializare, Alina Pușcău a izbucnit în lacrimi, anunțând că a fost depistată cu noul coronavirus. Fiind infectată cu tulpina Delta, Alina Pușcău mărturisea că trece prin momente de coșmar și că de abia se mai poate mișca.

Alina Pușcău a spus că virusul îi atacă organele și că nu se simte deloc bine, având stări de amețeală, vomă și dureri de cap crâncene.

- Advertisement -

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă”, spunea ieri Alina Pușcău pe Instagram.

Vedeta este infectată cu tulpina Delta

Mai mult decât atât, Alina Pușcău a tras un semnal de alarmă pe site-urile de socializare, spunând că orice persoană ar trebui să fie conștientă de faptul că noul coronavirus este o boală cât se poate de periculoasă.

Alina Pușcău i-a îndemnat pe toți internauții să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2, aceasta fiind singura modalitate prin care ne putem reîntoarce la viețile ”normale”. Numai că, între timp, starea de sănătatea a modelului s-a înrăutățit.

Modelul a ajuns din patul de acasă direct pe patul de spital, la secția de Terapie Intensivă. Alina Pușcău și-a ținut fanii la curent, dar tototdată i-a îngrijorat, postând o fotografie cu branula la mână, din interiorul secției ATI.

Sursa: spynews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x