Sunday, May 29, 2022

Armata nevăzută a clientelei de partid USR-PLUS. Sumele uriașe trecute în declarația de avere de un secretar de stat

Must Read

Dacă vorbim de clientela de partid și de banii care sunt luați de această “armată nevăzută”, un loc de cinste îl ocupă un secretar de stat din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus până recent de USR-istul Cristian Ghinea.

Este vorba despre Marius-Mihai Vasiliu, un “om din umbră” prezent, de asemenea, și în Ministerul Dezvoltării în mandatul ministrului Ion Ștefan, zis „Grindă“. Mihai Gâdea a prezentat, luni, la Sinteza Zilei, declarația de avere a lui Marius-Mihai Vasiliu, în prezent membru în nu mai puțin de patru consilii de administrație.

“Acest domn, că vă dați seama de ce e supărarea mare. Marius Vasiliu este membru în patru consilii de administrație: Comisia specială de retrocedare a ANRP – membru – 29.203 lei, Consiliul de Administrație – Agenția Națională pentru Locuințe – membru – 15.726 lei, Consiliul Director al Fondul Român de Dezvoltare Socială – membru – 24.340 lei, Comitetul Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări – Eximbank – membru – 128.958 lei. Aici nu este pus salariul de secretar de stat. (…)

- Advertisement -

Și știți câte cazuri sunt așa? De ce este atât de mare supărare în USR-PLUS că au ieșit de la guvernare pentru Stelian Ion și nu mai știu ce? Aparent pentru treaba asta. Uitați-vă la ce sume și ce poziții au acești domni”, a spus Mihai Gâdea.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Polonia îi cere Norvegiei să împartă cu alte ţări profitul uriaş din petrol şi gaze. „Câştigă cu peste 100 de miliarde de euro mai...

Norvegia ar trebui să împartă profiturile „gigantice” pe care le-a realizat recent ca urmare a prețurilor mai mari ale...
- Advertisement -

More Articles Like This