Friday, April 19, 2024

Bosch investește aproximativ 55 de milioane de euro în a treia hală de producție în Cluj

Must Read

Bosch deschide oficial a treia hală de producție la Cluj, la fabrica unde sunt produse unități electronice de control pentru vehicule electrice. Investiția pentru hala de 34.500 mp a fost de 55 milioane euro, spune compania germană. Fabrica a fost deschisă acum opt ani și investițiile totale au fost de peste 450 milioane euro.

Bosch anunță că a inaugurat a treia hală de producție în cadrul fabricii de componente electronice auto din Cluj. Investiția totală în noua unitate de producție se ridică la aproximativ 55 de milioane de euro. Noua clădire are o suprafață totală construită de 34.500 de metri pătrați. În fabrica din Cluj, lucrează în prezent peste 3.100 de angajați și se preconizează că acest număr va crește.

La fabrica din Cluj, Bosch produce, din 2013, unități de control electronice, cum ar fi unități pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple, pentru asistență la condus și unități de control electronice pentru eBike. Investiția totală, de la deschiderea fabricii în 2013, se ridică la peste 465 milioane de euro.

Grupul Bosch are la Cluj o unitate de producție, un centru de dezvoltare care lucrează și în domeniul mașinilor autonome, la Blaj deține două unități de producție pentru tehnică liniară și una dedicată industriei auto, iar la Timișoara se găsește un centru de comunicare.

La București își are sediul o societate de distribuție de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranță și comunicații, precum și de echipamente auto. Pe lângă acestea, firma BSH Bosch und Siemens Hausgerate GmbH are o sucursala în Capitală.

Sursa: hotnews.ro
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x