Tuesday, April 23, 2024

Cea mai recentă afirmație a Oliviei Steer îi revoltă pe experți: ”Va fi responsabilă de moartea femeilor care o vor urma”

Must Read

Răzvan Cherecheș, profesor de politici publice de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, spune că Olivia Steer va fi responsabilă de decesul femeilor pe care le va influența prin postările sale.

”Prin poziția ei iresponsabilă și ignorantă, Olivia Steer va fi responsabilă de moartea femeilor care o vor urma și nu se vor proteja de cancer mamar și cancer uterin așa se întămplă când oamenii confundă convingerile cu expertiza, iar Olivia Steer nu știe ce vorbește!

Sunt șocat de lipsa ei de empatie și compasiune – să fluturi asemenea enormități în fața a mii de oameni care își pierd în fiecare an mamele, fiicele, bunicile din cauză că nu avem în România un sistem bun de screening al cancerului mamar și cancerului de col uterin!”, a explicat Răzvan Cherecheș pe pagina sa de Facebook.

Și europarlamentarul USR-PLUS Ramona Strugariu a reacționat extrem de dur la postarea făcută duminică, pe Facebook, de cunoscuta activistă antivaccin Olivia Steer. Strugariu consideră ca afirmațiile fostei vedete tv reprezintă o amenințare pentru sănătatea publică.

- Advertisement -

Olivia Steer a publicat o adevărată instigare la nerespectarea recomandărilor medicale.

“A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz.

#de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Steer pe Facebook.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x