Friday, March 29, 2024

Cel mai popular film de pe Netflix a fost vizionat pe 99 de milioane de conturi / Cum arată topul filmelor și serialelor

Must Read
Netflix a făcut publice cifrele de audienţă privind cele mai populare filme şi seriale disponibile în cadrul platformei, o mutare rară pentru compania americană, scrie news.ro. În cadrul ediţiei de anul acesta a conferinţei Code, Ted Sarandos, şeful pe partea de conţinut la Netflix, a afişat două slide-uri cu cele mai populare filme şi seriale după numărul de conturi care le-au vizionat şi numărul de ore alocate de abonaţi.

Astfel, după numărul de conturi care au văzut un film, primele locuri sunt ocupate de Extraction, Bird Box şi Spenser Confidential, cu 99, 89, respectiv 85 de milioane de conturi.

La seriale, primul loc este ocupat de primul sezon din Bridgerton, cu 82 de milioane de conturi, urmat de Lupin Part 1 şi sezonul 1 din The Witcher, ambele cu 76 de milioane de conturi.

De notat că numărul de conturi nu este acelaşi lucru cu numărul de spectatori, întrucât un film ori un serial poate fi vizionat de mai multe persoane care folosesc acelaşi cont.

După numărul de ore alocate, la filme conduce Bird Box cu 282 de milioane de ore, urmat de Extraction cu 231 de milioane de ore şi The Irishman cu 215 de milioane de ore.

- Advertisement -

La seriale, Bridgerton conduce şi după numărul de ore, cu 625 de milioane de ore, urmat de sezonul 4 din Money Heist cu 619 de milioane de ore şi sezonul 3 din Stranger Things cu 582 de milioane de ore.

Ambele măsurători au fost calculate pentru primele 28 de zile de la publicare. De notat şi faptul că Netflix ia în calcul o vizualizare dacă utilizatorul se uită 2 minute la un film sau un serial, ceea ce poate transforma un film slab, dar cu marketing puternic, într-un fals performer.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x