Sunday, October 2, 2022

Claudiu Năsui, revoltat că liberalii schimbă oamenii USR PLUS din funcţii: noii conducători să se gândească atent dacă vor să dea cu piciorul la o imensă oportunitate pentru România

Must Read

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, este revoltat de faptul că cei de la PNL schimbă oamenii numiți de USR-PLUS, în ministerele pe care le controlau.

Claudiu Năsui anunţă că a fost schimbat în întregime Consiliul de administraţie de la Societatea Sării, Salrom, care demarase proiectul privind exploatarea grafitului. Potrivit fostului ministru al Economiei, această măsură riscă să ducă la stoparea programului de exploatare a grafitului.
„Care credeți că este prima măsură luată în ministerul economiei de când am plecat?
Schimbarea tuturor membrilor CA profesioniști. Inclusiv la societăți care au început să facă performanță. De exemplu, consiliul de administrație de la Societatea Sării, Salrom, a fost în întregime schimbat.
Proiectul de exploatare a grafitului se pare că va fi stopat pentru simplu motiv că era o inițiativă care vine de la USR-PLUS. Îi rog pe noii conducători să se gândească atent dacă vor să dea cu piciorul la o imensă oportunitate pentru România. Nu e vorba de niciun partid aici. E vorba de o șansă pe care de prea mult timp nu o fructificăm. O șansă nu doar pentru comunitățile locale din zona Gorjului, ci pentru întreaga economie a României să se integreze în procesul de producție de baterii”, a scris fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui, pe Facebook.
Şi deputatul USR PLUS Cristina Prună a precizat că aceste resurse de grafit ar contribui nu numai la dezvoltarea economică a judeţului Gorj, dar ar putea pune România „pe harta noilor tehnologii”, iar Salrom ar deveni o companie „super capitalizată şi cu mari perspective de dezvoltare”.
Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Emorya Finance – Store of Value & Move to Earn: Unicul proiect care combina cele 2 concepte în spațiul Blockchain!

În aceste vremuri tulburi de inflație, război, pandemie, cand toată lumea cauta o cale de iesire, un proiect ia...
- Advertisement -

More Articles Like This