Thursday, April 25, 2024

Codin Maticiuc, jigniri și violențe după Untold: „Vreau să mă duc la pușcărie. Sunt gata să plătesc pentru asta”

Must Read

Codin Maticiuc a avut parte de o experiență violentă la finalul celei de-a treia seri de Untold, la Cluj.

Totul a început de la o serie de jigniri la adresa unei fete cu care Codin Maticiuc fusese la festival. Actorul a reacționat imediat și i-a răspuns bărbatului.

„Aseară când plecam de la Untold împreună cu doua fete cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi. I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs. Vocifera și el ceva, nu foarte convins iar fetele mele ma trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat sa ma lovească printre ele. Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care ma împingeau pe strada l-au mai blocat și ele și n-a reușit sa ma atingă. Am avut noroc ca ma aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat. Zic ca am avut noroc căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț. Ce credeți? Era din Cluj? Arș! Era din București de la mine, bineînțeles! Dristor mai exact”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.
LATER EDIT:
“Later edit la situația de ieri. M-au sunat băieții, ne și știam, prieteni mulți comuni, asta a fost. Mergem înainte. Întâmplări de la beție.” a postat Codin Maticiuc pe o retea de socializare.
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x