Thursday, April 25, 2024

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit împotriva medicilor: Ați văzut ce bolizi au

Must Read
Diana Șoșoacă nu se dezminte și vine cu noi acuzații pe tema COVID. Ea a făcut dezvăluiri incendiare și a acuzat că medicii care lucrează la un mare spital din București, pe secțiile COVID, câștigă sume astronomice. Senatoarea a susținut că informația a primit-o de la “cineva”, care i-a indicat să arunce un ochi în parcarea spitalului.

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că mai mulți medici de la un renumit spital din București, care au lucrat pe secțiile COVID, au acum bolizi de 80.000 euro. Fosta membră a AUR a făcut aceste acuzații într-o emisiune la Realitatea PLUS, marți seara. Șoșoacă a arătat că are informații potrivit cărora mulți medici de la Spitalul Colentina au acum bolizi de 80.000 euro.

„Ați văzut ce bolizi au medicii care au lucrat pe covid în pandemie? Numai peste 80.000 euro. Mi-a spus cineva de la Spitalul Colentina să mă duc să mă uit în parcare. (…)

Le este frică să vorbească, au semnat un constract cu statul, atenție. Cert este că dacă în primele 3 luni din starea de urgență, martie aprilie și mai 2020, banii se dădeau pe chitanță, acum se dau fără, s-au dat câte 30.000 de euro”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS. Aceasta a anunțat că va face plângere.

În urmă cu o zi, senatoarea a solicitat dovezi științifice care să ateste existența noului coronavirus. Raed Arafat este unul dintre personajele cărora aceasta le-a cerut documentele. Într-o interpelare parlamentară, Diana Șoșoacă le-a cerut miniștrilor dovezile științifice ale existenței coronavirsului. Mai exact, senatoarea îi cere lui Lucian Bode, dar și ministrului sănătății și șefului DSU, Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului”.

- Advertisement -

Diana Șoșoacă cere dovezi despre COVID

În același timp, senatoarea mai cere probe și în cazul variantei Delta care face ravagii în România, dar și dovadă a faptului că vaccinurile anti-covid „opresc și vindecă” această variantă. Diana Șoșoacă a mai solicitat și răspunsul la această întrebare atât în scris, cât și oral.

De menționat este faptul că nu este prima oară când Diana Șoșoacă cere lămuriri pe acest subiect. În urmă cu aproape un an, aceasta susținea că pandemia este o mascaradă.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x