Monday, October 18, 2021

George Simion: „S-ar putea ca Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale”

Must Read

George Simion a fost întrebat duminică, în cadrul unei emisiuni politice dacă va candida la alegerile prezidenţiale în 2024, iar răspunsul politicianul AUR a fost surprinzător.

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, liderul AUR a răspuns: „Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României.

Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”, a declarat Goerge Simion la Prima TV.

„Diana, tu o să fii noul preşedinte al României”

Liderul AUR a mai fost întrebat dacă se așteatpă ca Diana Șocoacă să-și dorească ea să candideze la funcția de președinte al statului.

- Advertisement -

„Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei «Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo». S-ar putea să fie candidat”, a declarat George Simion, care, ulterior a precizat că nu crede „în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”.

Sursa: gandul.info

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This