Friday, September 30, 2022

George Simion: „S-ar putea ca Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale”

Must Read

George Simion a fost întrebat duminică, în cadrul unei emisiuni politice dacă va candida la alegerile prezidenţiale în 2024, iar răspunsul politicianul AUR a fost surprinzător.

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, liderul AUR a răspuns: „Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României.

Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”, a declarat Goerge Simion la Prima TV.

„Diana, tu o să fii noul preşedinte al României”

Liderul AUR a mai fost întrebat dacă se așteatpă ca Diana Șocoacă să-și dorească ea să candideze la funcția de președinte al statului.

- Advertisement -

„Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei «Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo». S-ar putea să fie candidat”, a declarat George Simion, care, ulterior a precizat că nu crede „în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”.

Sursa: gandul.info

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Peste câteva ore, Moldova poate rămâne fără gaz și energie electrică

Gazul rusesc pentru moldoveni ar urma să se ieftinească, începând cu 1 octombrie, cu 40%, dar cel mai probabil...
- Advertisement -

More Articles Like This