Monday, March 4, 2024

George Simion: „S-ar putea ca Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale”

Must Read

George Simion a fost întrebat duminică, în cadrul unei emisiuni politice dacă va candida la alegerile prezidenţiale în 2024, iar răspunsul politicianul AUR a fost surprinzător.

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, liderul AUR a răspuns: „Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României.

Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”, a declarat Goerge Simion la Prima TV.

„Diana, tu o să fii noul preşedinte al României”

Liderul AUR a mai fost întrebat dacă se așteatpă ca Diana Șocoacă să-și dorească ea să candideze la funcția de președinte al statului.

- Advertisement -

„Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei «Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo». S-ar putea să fie candidat”, a declarat George Simion, care, ulterior a precizat că nu crede „în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”.

Sursa: gandul.info

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante. Glovo, platforma de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x