Thursday, March 28, 2024

George Simion: „S-ar putea ca Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale”

Must Read

George Simion a fost întrebat duminică, în cadrul unei emisiuni politice dacă va candida la alegerile prezidenţiale în 2024, iar răspunsul politicianul AUR a fost surprinzător.

Întrebat dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, liderul AUR a răspuns: „Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României.

Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”, a declarat Goerge Simion la Prima TV.

„Diana, tu o să fii noul preşedinte al României”

Liderul AUR a mai fost întrebat dacă se așteatpă ca Diana Șocoacă să-și dorească ea să candideze la funcția de președinte al statului.

- Advertisement -

„Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei «Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo». S-ar putea să fie candidat”, a declarat George Simion, care, ulterior a precizat că nu crede „în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”.

Sursa: gandul.info

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x