Thursday, April 25, 2024

Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de către Florin Cîţu. Premierul a fost huiduit şi i s-a cerut demisia, a intervenit Ludovic Orban

Must Read

Florin Cîţu a fost înterupt de mai multe ori în momentul citirii moţiunii de candidatură la şefia PNL, sâmbătă, la Congresul ţinut la Romexpo.

Premierul Florin Cîţu, confruntat la începutul prezentării moţiunii cu care candidează la preşedinţia PNL, cu scandări ”Demisia!” şi cu huiduieli, şi s-a adresat contestatarilor săi spunându-le: „Ştiţi că asta înseamnă să va daţi jos propriul Guvern, pe model Dragnea„. El a respins şi intervenţia contracandidatului său, Ludovic Orban, care a înceercat să-şi tempereze susţinătorii.

Ştiu că nu am fost perfect în această campanie, dar am învăţat din fiecare greşeală. Am avut o campanie optimistă, indiferent cât m-au atacat ceilalţi„, a mai spus Cîţu.

Ludovic Orban a intervenit în două rânduri și le-a cerut susținătorilor săi să se liniștească și să-l lase pe Florin Cîțu să-și susțină moțiunea. Florin Cîțu s-a arătat însă nemulțumit de această intervenţie. „Domnule președinte, nu am nevoie ajutor, eu pot să-mi prezint moțiunea și în aceste urale„, a spus el.
Sursa: romaniatv.net
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x