Sunday, April 2, 2023

Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de către Florin Cîţu. Premierul a fost huiduit şi i s-a cerut demisia, a intervenit Ludovic Orban

Must Read

Florin Cîţu a fost înterupt de mai multe ori în momentul citirii moţiunii de candidatură la şefia PNL, sâmbătă, la Congresul ţinut la Romexpo.

Premierul Florin Cîţu, confruntat la începutul prezentării moţiunii cu care candidează la preşedinţia PNL, cu scandări ”Demisia!” şi cu huiduieli, şi s-a adresat contestatarilor săi spunându-le: „Ştiţi că asta înseamnă să va daţi jos propriul Guvern, pe model Dragnea„. El a respins şi intervenţia contracandidatului său, Ludovic Orban, care a înceercat să-şi tempereze susţinătorii.

Ştiu că nu am fost perfect în această campanie, dar am învăţat din fiecare greşeală. Am avut o campanie optimistă, indiferent cât m-au atacat ceilalţi„, a mai spus Cîţu.

Ludovic Orban a intervenit în două rânduri și le-a cerut susținătorilor săi să se liniștească și să-l lase pe Florin Cîțu să-și susțină moțiunea. Florin Cîțu s-a arătat însă nemulțumit de această intervenţie. „Domnule președinte, nu am nevoie ajutor, eu pot să-mi prezint moțiunea și în aceste urale„, a spus el.
Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Fraţii Tate vor fi eliberaţi. Cei 2 rămân în arest la domiciliu 30 de zile

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea...
- Advertisement -

More Articles Like This