Friday, March 29, 2024

Humans.ai (cel mai hot proiect al momentului) liber la achiziție prin TOKERO PRO

Must Read

HUMANS.ai este o companie de deep tech ce creează și manipulează ADN-ul digital cu scopul final de a crea synthetical media. Viziunea finală a companiei este de a reuși să umple golul dintre idee și conținut și de a reuși să creeze imagini, video, filme, reprezentări sintetice ale identității umane cu absolut orice ne imaginam.

  • Humans a lansat prima tehnologie blockchain din lume cu model de validare biometrică – PROOF OF HUMAN;
  • a atras încă de la început fonduri de investiții importante precum Early Game Ventures şi Roca X;
  • de curând a închis o rundă privată de finanțare de 9 milioane de dolari! Printre investitori se află și Elrond Research;
  • are o echipă cu vastă experiență în blockchain și AI și toate atuurile să livreze ceea ce își propune!

Tehnologia Proof-of-Human validează faptul că în spatele fiecărei decizii a AI-ului se află un om și folosește tehnologia blockchain să încapsuleze fiecare AI într-un NFT (token non-fungibil), oferind astfel o interfață de manageriere și guvernanță pentru acel AI.

HUMANS ($HEART) se va putea achiziționa din data de 24.09.2021 orele 16.00 la prețul de 0.012 USDT/token și va fi disponibil în 3 pachete:

  • 2500 USDT/user;
  • 5000 USDT/user;
  • 10000 USDT/user;

Puteti investi in Humans.ai aici – https://cutt.ly/tokero

Principiul de achiziție va fi ‘’Primul venit, primul servit’’ aplicat prin înscriere pe waiting-list-ul disponibil pe această pagină.

- Advertisement -

Sunt eligibili clienții care la momentul lansării au deja în balanță suma de USDT aferentă pachetului dorit si statutul de TOKERO PRO activ.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x