Friday, April 19, 2024

Irinel Columbeanu, de urgenţă la spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19: „Mă tem pentru el”

Must Read

Irinel Columbeanu a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Omul de afaceri se simţea rău de aproximativ o săptămână. Aceasta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectare cu Sars-CoV-2.

Irinel Columbeanu, de urgenţă la spital. În aceste momente, afaceristul se află internat la spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov, medicii având în permanență situația sub control, astfel primește tratament împotriva Covid-19.

Un prieten apropiat de-al fostului milionar, Nicușor Stan, a oferit primele declarații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. Acesta susține că se roagă pentru ca amicul său să se vindece.

Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești.

Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă.

- Advertisement -

Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine‘, a spus Nicușor Stan pentru Fanatik.ro.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x