Tuesday, May 21, 2024

Judecătorul Cristian Danileţ, declaraţie şocantă: sunt doctori care nu intră în sala de operație fără să nu consume cannabis

Must Read

Magistratul clujean Cristian Danileţ vine cu o declaraţie şocantă. Potrivit judecătorului, sunt medici în România care se droghează înainte de a intra în sala de operații.

Judecătorul Cristian Danileţ face o declaraţie şocantă: „Sunt intelectuali, mulți IT-ști care consumă cannabis și sunt doctori care nu intră în sala de operație fără să nu consume cannabis. N-aș vrea să dau nume, sunt din județul Cluj”.

Magistratul spune că are acestă informaţie de la surse apropiate cadrelor medicale.

„Știu de la colegi de ai lor care s-au plâns. Eu trebuie să-mi fac datoria, să îi avertizez pe toți. Există o legislație, dar oamenii poate că nu o cunosc. Sunt unii care invocă >. Eu le răspund simplu: mergeți acolo și consumați! Cât timp sunteți pe teritoriul nostru trebuie să respectați legislația din România!”, a declarat Cristi Danileț într-o emsiune, citat de realitatea.net.

- Advertisement -

Cristi Dănileț a prezentat și cazul unui medic din zona Dej-Gherla, care ar fi consumat etnobotanice în repetate rânduri.

„Era aproape distrus când s-a prezentat în fața mea. Mi-a spus că se simte ca și cum ar fi avut creierul prăjit. Asta era expresia pe care a folosit-o. A spus că nu își aduce aminte nimic din ce a făcut în ultimele 6 luni. Pur și simplu i s-a ras o parte din memorie”, a povestit Cristi Danileţ.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x