Wednesday, February 8, 2023

Premierul Cîțu anunță majorarea salariului minim pe economie

Must Read
Premierul Florin Cîțu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi anunță pe români că salariul minim pe economie trebuie să crească. Acesta mai spune că a avut o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Tripartit și că este nevoie de o formulă pentru calcularea salariului minim.

Vești bune pentru toți românii! Premierul Cîțu anunță majorarea salariului minim pe economie

Prim ministrul spune în mesajul postat pe rețeaua de socializare că a avut marți o ședință cu reprezentanții Consiliului Tripartit și că în urma acesteia s-a ajuns la concluzia că salariul minim pe economie trebuie să crească.

Mai mult decât atât, acesta spune că până la finalul lunii octombrie Executivul va veni cu o formulă clară pentru calcularea salariului minim pe economie.

”Salariul minim pe economie trebuie să crească! Este concluzia ședinței de astăzi pe care am avut-o cu reprezentanții Consiliului Tripartit. Reprezentanții sindicatelor și patronatelor susțin această măsură și, prin urmare, am decis ca până la finalul lunii octombrie să avem o formulă clară pentru calcularea salariului minim.”, se arată pe pagina prim ministrului, Florin Cîțu.

Este nevoie de o formulă predictibilă

De asemenea, șeful Executivului a notat că România are nevoie de o formulă predictibilă și transparentă pentru calcularea salariului minim pe economie. Florin Cîțu mai spune că această formulă este importantă pentru ca românii să știe exact cu cât crește salariul minim în fiecare an. Premierul a mai precizat că ”predictibilitatea este cheia”.

”Avem nevoie de o formulă predictibilă și transparentă, astfel încât oamenii să știe exact cu cât crește salariul minim în fiecare an. Predictibilitatea e cheia!”, notează prim ministrul Florin Cîțu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

UNTOLD își pregătește expansiunea internațională alături de MOZAIK INVESTMENTS

Principalul obiectiv al parteneriatului vizează extinderea pe piața globală a brandului UNTOLD, începând cu anul 2023 UNTOLD UNIVERSE, cel mai...
- Advertisement -

More Articles Like This