Saturday, April 13, 2024

Premierul Cîțu anunță majorarea salariului minim pe economie

Must Read
Premierul Florin Cîțu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi anunță pe români că salariul minim pe economie trebuie să crească. Acesta mai spune că a avut o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Tripartit și că este nevoie de o formulă pentru calcularea salariului minim.

Vești bune pentru toți românii! Premierul Cîțu anunță majorarea salariului minim pe economie

Prim ministrul spune în mesajul postat pe rețeaua de socializare că a avut marți o ședință cu reprezentanții Consiliului Tripartit și că în urma acesteia s-a ajuns la concluzia că salariul minim pe economie trebuie să crească.

Mai mult decât atât, acesta spune că până la finalul lunii octombrie Executivul va veni cu o formulă clară pentru calcularea salariului minim pe economie.

”Salariul minim pe economie trebuie să crească! Este concluzia ședinței de astăzi pe care am avut-o cu reprezentanții Consiliului Tripartit. Reprezentanții sindicatelor și patronatelor susțin această măsură și, prin urmare, am decis ca până la finalul lunii octombrie să avem o formulă clară pentru calcularea salariului minim.”, se arată pe pagina prim ministrului, Florin Cîțu.

Este nevoie de o formulă predictibilă

De asemenea, șeful Executivului a notat că România are nevoie de o formulă predictibilă și transparentă pentru calcularea salariului minim pe economie. Florin Cîțu mai spune că această formulă este importantă pentru ca românii să știe exact cu cât crește salariul minim în fiecare an. Premierul a mai precizat că ”predictibilitatea este cheia”.

”Avem nevoie de o formulă predictibilă și transparentă, astfel încât oamenii să știe exact cu cât crește salariul minim în fiecare an. Predictibilitatea e cheia!”, notează prim ministrul Florin Cîțu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa: capital.ro
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Iran a lansat un atac cu zeci de drone asupra Israelului! Oamenii se adăpostesc în buncăre

Israelul a declarat sâmbătă că Teheranul a lansat drone în direcția sa și că sistemele de apărare sunt gata...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x