Thursday, April 18, 2024

Scandal la examenul de admitere în Barou. Viitorii avocaţi, bruiaţi de drifturi şi muzică. Selly făcea repetiţii pentru un concert

Must Read

Scandal după examenul de admitere în Barou. Candidații care au dat duminică examen pentru admiterea în Barou cer reexaminarea. Aceștia susțin că nu s-au putut concentra la examen din cauza zgomotului infernal. La Romexpo, acolo unde s-a susținut examenul, erau alte două evenimente în desfășurare: un concurs de drift-uri și repetiții pentru un concert al trupei 5Gang.

Peste 2.200 de absolvenți de Drept au susținut examenul de primire în profesia de avocat la Romexpo, unde, în același timp, aveau loc un concurs de drifturi (European car festival) și repetiții pentru un concert al trupei 5Gang. După ce au plătit o taxa de participare de 1.400 de lei, o parte din tinerii absolvenţi de Drept au cerut repetarea examenului pe motiv că nu s-au putut concentra din cauza gălăgiei.

Candidaţii s-au plâns că în timpul examenului de la Romexpo au fost bruiați de drifturi și de repetiții pentru un concert. Plângerile ar fi început să curgă pe grupul Admitere Barou de pe Facebook, cu mii de membri, potrivit clujust.ro.

”Se poate face ceva, vreo plangere, in legatura cu bataia de joc a bubuielilor nonstop in timpul examenului?! La 1400 de lei taxa de examen, chiar nu se puteau aranja conditii de examen astfel incat probele de sunet sa nu fie facute chiar in timpul examenului?”

- Advertisement -

”Pe langa repetiții mai făceau și drifturi, efectiv eu personal nu am putut sa mă concentrez”.

”În cei 1400 lei cred ca erau incluse si biletele la concert si/sau show-ul de raliu …”

Sunt câteva dintre mesajele candidaţilor.

Decanul Baroului București, Ion Dragne, a declarat pentru HotNews.ro că organizatorul examenului – Uniunea Națională a Barourilor din România – nu a fost informat de către Romexpo că, în paralel cu examenul, erau și alte evenimente programate.

Vloggerul Selly, unul dintre membrii trupei 4Gang, a reacționat pe Instagram. El spune că trupa sa nu a știut că acolo avea loc și un examen și că este iresponsabilitate din partea organizatorilor.

„Mi se pare complet nedrept față de cei care au dat exemenul pentru Barou, care au învăţat un an de zile pentru examen extrem de greu. Fără să vreau am fost implicat în stiuaţia asta şi vreau să clarific câteva lucruri. Ieri la Romexpo noi am avut probele de sunet pe la ora 2 și un pic. În același timp, alți organizatori închiriaseră pavilionul central pentru un eveniment cu drifturi. Era foarte zgomotos, erau sunete de drifturi, era fum de la cauciucuri, înțeleg că s-a declanșat și o alarmă de fum. Noi nu aveam habar, am aflat abia după ce s-au terminat probele că studenții de la Drept (…) dădeau examenul de Barou.
Mi se pare complet iresponsabil din partea celor care au organizat acel examen să nu se intereseze ce alte evenimente aveau loc la Romexpo în acel moment. Organizatorii evenimentului nostru și noi, formația, nu am fost deloc informați în timp ce noi făceau probele de sunet niște tineri dădeau un examen greu acolo.
Dacă am și știut – și îmi pare foarte rău că nu am știut – am fi făcut tot posibilul să amânăm acele probe”, a declarat Selly.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x