Tuesday, May 17, 2022

Simona Halep și nunta anului: Se mărită miercuri cu Toni Iuruc – Citatul celebru postat de sportivă în ziua marelui eveniment

Must Read
Simona Halep și Toni Iuruc fac miercuri, 15 septembrie, pasul cel mare, ei devenind soț și soție. În ziua în care se mărită, Halep a postat un citat celebru, iar fanii au reacționat imediat.
Unde va avea loc nunta și câți invitați vor participa
Evenimentul va avea loc la clubul Fratelli din Mamaia, iar la acesta vor lua parte undeva la 300 de invitați (personalități din lumea sportului, afaceriști, politicieni și artiști), conform Fanatik.
Ceremonia de la Oficiul Stării Civile este programată pentru ora 16:00, iar apoi va urma petrecerea din clubul de lux.
Clubul Fratelli este patronat de Dani Caramihai, cel care va fi nașul de nuntă.

Fără telefoane mobile la nuntă – E posibil să vină și Klaus Iohannis

La evenimentul de miercuri invitații vor participa fără telefoane mobile. La cununia civilă ar fi fost invitat chiar și președintele României, Klaus Iohannis.

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după titlul câștigat de sportiva noastră la Wimbledon (iulie 2019).

De atunci, cei doi s-au mai afișat de câteva ori împreună, dar totul a fost păstrat departe de ochii presei tabloide.

În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii, ambele încheiate prematur.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în luna iunie a acestui an, în pauza competițională pe care a avut-o din cauza accidentării suferite la gambă (la turneul de la Roma, pe 12 mai).

Postarea Simonei Halep din ziua nunții

“Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta” – Mark Twain. “Să aveți cu toții o zi frumoasă” – Simona Halep.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Rușii au obținut (sau sunt pe cale să obțină) controlul complet asupra orașului Mariupol. În ultimele 24 de ore au bombardat puternic în Donbas,...

Căderea Mariupolului și încheierea operațiunilor militare de la Azovstal. Nu este clar dacă în interiorul uzinei metalurgice Azovstal au...
- Advertisement -

More Articles Like This