Thursday, July 25, 2024

Ultimul capriciu pe care şi l-a satisfăcut Ronaldo costă 300.000 de euro

Must Read

Mulţi au fost impresionaţi atunci când l-au văzut pe Cristiano Ronaldo venind la antrenament cu un Lamborghini SUV Urus de “doar” 200.000 de euro. 

Pare o maşină modestă dacă te gândeşti că garajul lui Cristiano are maşini de câteva zeci de milioane de euro, între care şi Bugatti La Voiture Noire de circa 17 milioane de euro.

Dar au trecut doar câteva zile şi vedeta portugheză a apărut la cantonament într-un Bentley Flying Spur, evaluat la 300.000 de euro. O supermaşină pe care o adaugă colecţiei sale impresionante. Bentley Flying Spur are un motor de 6 litri V12 cu 635 de cai putere.

Imediat în spatele maşinii în care se afla Ronaldo venea un Range Rover în care se erau cei de la firma de securitate angajată de fotbalist pentru paza sa şi a familiei. Maşină cu care Cristiano a ajuns în câteva rânduri la antrenamente.

- Advertisement -

În garajul lui Ronaldo se află, printre altele, Bugatti La Voiture Noire şi Ferrari Monza SP2

În 2019, Cristiano Ronaldo şi-a achiziţionat primul exemplar din Bugatti La Voiture Noire, la un cost 16,7 milioane de euro, cu taxe incluse (11 milioane fără taxe). O adevărată vitrină tehnologică prezentată la salonul auto de la Geneva, în martie 2019. Privită de sus, mașina pare să aibă un fel de coloană vertebrală, care se întinde pe toată lungimea caroseriei și are 6 tobe de eșapament.

Bolidul are un motor unicat, cu o capacitate de 8 litri, quad-turbo, cu 16 cilindri, dispuși în W, care “stoarce” 1.500 de cai putere, un cuplu maxim de pe altă planetă, de 1.600 Nm și dezvoltă o viteză de top de 418 km/h. Pentru a atinge această viteză, La Voiture Noire are o a doua cheie de contact, la fel ca și celebrul Veyron, care a fost la rându-i, cea mai rapidă mașină a lumii la momentul lansării.

Sursa: digisport.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Lăptăria cu Caimac se uită cum să-şi mărească exporturile, inclusiv spre China. Producătorul are o brânză maturată pe care o vinde sezonier în România,...

Adrian Cocan, cofondator al bran­du­lui Lăptăria cu Caimac, unul dintre cele mai dinamice branduri româneşti de lactate, spu­ne că...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x