Friday, April 19, 2024

Un preot vinde ciocolată cu marijuana la Salina Praid. „E făcută cu binecuvântare”

Must Read

Turiștii care merg la Salina Praid își cumpără ciocolată cu marijuana. Cu toate că cei mai mulți merg acolo care să beneficieze de curele cu sare, ei au făcut cozi ca să cumpere ciocolata.

Ciocolata cu marijuana se vinde la tarabe alături de icoane. Turiștii nu au mai ținut cont de distanțarea socială și nici măștile nu erau purtate în interior. De asemenea, aceștia au putut cumpăra de la tarabe, plasate la intrarea în salină, icoane, dar și ciocolată cu marijuana.

Preotul care vinde ciocolată cu marijuana spune că această este făcută cu binecuvântare și are aprobare spre a fi vândută.

”Nu e drog, e cânepă. Această ciocolată nu are mult zahăr, e făcută cu binecuvântare, unsă cu bun-simț, cu dragoste. Este făcută de un părinte din comunz Florești, lângă Cluj”, a spus preotul.

- Advertisement -

Ciocolata cu marijuana, afacerea de succes a preotului din Cluj

Preotul din Cluj care vine ciocolată cu canabis este Dinu Criste, care a pus bazele atelierului „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu patru ani, pentru a produce ciocolată premium cu canabis.

Preotul are un atelier în care sunt create amestecuri care mai de care mai neobișnuite. Printre produsele folosite putem aminti ciocolată, cannabis, foiță de aur.

Ciocolată cu cannabis, cu foiță de aur, lavandă, chilli sau dovleac – în atelierul părintelui Dinu Criste se regăsesc cele mai neașteptate amestecuri.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x