Thursday, August 18, 2022

Un preot vinde ciocolată cu marijuana la Salina Praid. „E făcută cu binecuvântare”

Must Read

Turiștii care merg la Salina Praid își cumpără ciocolată cu marijuana. Cu toate că cei mai mulți merg acolo care să beneficieze de curele cu sare, ei au făcut cozi ca să cumpere ciocolata.

Ciocolata cu marijuana se vinde la tarabe alături de icoane. Turiștii nu au mai ținut cont de distanțarea socială și nici măștile nu erau purtate în interior. De asemenea, aceștia au putut cumpăra de la tarabe, plasate la intrarea în salină, icoane, dar și ciocolată cu marijuana.

Preotul care vinde ciocolată cu marijuana spune că această este făcută cu binecuvântare și are aprobare spre a fi vândută.

”Nu e drog, e cânepă. Această ciocolată nu are mult zahăr, e făcută cu binecuvântare, unsă cu bun-simț, cu dragoste. Este făcută de un părinte din comunz Florești, lângă Cluj”, a spus preotul.

Ciocolata cu marijuana, afacerea de succes a preotului din Cluj

- Advertisement -

Preotul din Cluj care vine ciocolată cu canabis este Dinu Criste, care a pus bazele atelierului „Christe Chocolatier”, în comuna Sâncraiu, în urmă cu patru ani, pentru a produce ciocolată premium cu canabis.

Preotul are un atelier în care sunt create amestecuri care mai de care mai neobișnuite. Printre produsele folosite putem aminti ciocolată, cannabis, foiță de aur.

Ciocolată cu cannabis, cu foiță de aur, lavandă, chilli sau dovleac – în atelierul părintelui Dinu Criste se regăsesc cele mai neașteptate amestecuri.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This