Saturday, May 18, 2024

Untold 2021. Peste 265.000 de persoane au participat la festival

Must Read

Peste 265.000 de persoane au fost prezente la festivalul Untold, care s-a încheiat duminică la Cluj-Napoca, informează organizatorii.

În ultima noapte a ediţiei din 2021, peste 65.000 de oameni au participat la festival. Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediţia din 2021 a festivalului Untold.

Sunt fani veniţi din peste 100 de ţări ale lumii, care s-au bucurat de prezenţa celor mai mari artişti, DJ-i şi trupe live.

Alok, care ocupă locul 5 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a fost unul dintre artişii care a urcat pe mainstage-ul Untold în ultima noapte de festival. Brazilianul le-a mărturisit zecilor de mii de fani că este extrem de recunoscător pentru ceea ce a trăit pe Cluj Arena.

„Sunt extrem de entuziasmat pentru că am această ocazie de a fi alături de voi”

„Este primul meu show live după o perioadă lungă de timp. Sunt extrem de entuziasmat pentru că am această ocazie de a fi alături de voi. Sunt DJ de peste 17 ani, dar în ultimii doi ani nu am putut ajunge la niciun eveniment. Iubesc România şi-mi doresc să revin la Untold”, a declarat Alok.

- Advertisement -

Afrojack, care ocupă locul 7 în ierarhia celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a lansat în premieră mondială pe Cluj-Arena noul său single intitulat „Anywhere”. A fost un dar oferit de DJ-ul şi producătorul olandez fanilor care au aşteptat revenirea lui pe scenă mai bine de doi ani.

Alături de aceşti artişti pe scena principală Untold au mai urcat cei doi membri ai proiectului Ofenbach, francezul Martin Solveig şi DJ-ul olandez Quintino, care a închis festivalul pe mainstage. A patra zi a festivalului s-a încheiat cu o ceremonie emoţionantă şi cu un foc de artificii impresionant.

Organizatorii susţin că 75% dintre fanii prezenţi la ediţia din acest au fost persoane vaccinate.

„Media înregistrată la Untold a fost una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare faţă de media imunizării la nivel naţional. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul Untold din acest an a reprezentat cel mai sigur loc public din România, dar şi faptul că festivalul a fost un stimulent bun pentru cei care se vaccinează”, au arătat organizatorii.

Sursa: gandul.info

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x