Tuesday, October 19, 2021

USR reevaluează AUR. Ce spunea acum șase luni Barna despre partidul lui Simion pe care acum se bazează în lupta cu Cîțu

Must Read
​​USR-PLUS se bazează acum pe AUR în lupta cu Florin Cîțu. În urmă cu câteva luni, excludea însă o colaborare cu partidul lui George Simion, pe care Dan Barna îl califica drept extremist și voia izolarea sa în Parlament.
 
Dan Barna, 31 martie, interviu pentru „Europa liberă”:
  • Avem confirmarea că în Parlamentul României avem un partid de extremă dreapta. Este partidul AUR, nu e niciun fel de taină aici. (…) România a avut norocul mai mult timp să nu aibă un partid extremist în Parlament. Acel noroc s-a terminat.
  • Această Coaliție este foarte fermă în a nu colabora cu AUR. Nu am văzut nicio manifestare la colegii de la PNL sau UDMR prin care să fie o altă poziție.
Dan Barna, 24 aprilie, interviu pentru Digi 24:
  • Cu cei de la AUR eu nu voi negocia pentru că, din punctul meu de vedere și am spus-o și de la tribuna Parlamentului, o spun și aici: AUR s-a dus într-o zonă de partid extremist.
  • Am văzut chiar ieri lideri importanți din AUR, un purtător important de mesaj din AUR propunând public o listă cu intelectuali care trebuie uciși. Deci acolo suntem. Este o realitate pe care nu o putem ignora și dacă le dăm oricât de mic credit, nu știu unde se poate ajunge.
  • Din punctul meu de vedere AUR este un partid extremist și eu nu voi negocia cu ei.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This