Tuesday, March 19, 2024

YouTube blochează contul oficial al Senatului României din cauza declarațiilor antivacciniste ale Dianei Șoșoacă

Must Read

Canalul de YouTube al Senatului României a fost blocat de către reprezentanții YouTube, după intervențiile antivacciniste ale senatoarei Diana Șoșoacă. Mai exact, pe respectiva pagină a Camerei superioare a Parlamentului României nu vor mai putea fi postate transmisii live.

În acest moment, contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale ședințelor de plen. Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja.

Membrii Senatului fuseseră avertizați de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, președinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei.

- Advertisement -

Cu câteva zile în urmă, Parchetul General a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce senatoarea Diana Șoșoacă blocase accesul într-un centru de vaccinare din județul Iași.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x