Sunday, December 5, 2021

Becali interzice accesul femeilor în mănăstirea pe care o construiește în Vâlcea: ”Nu vor fi nici animale de sex feminin”

Must Read

Gigi Becali va finanța construirea unei mănăstiri în localitatea Olănești, județul Vâlcea, pe un teren pe care l-a cumpărat. Recent, în zonă a apărut un panou pe care scrie „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor!”.

Gigi Becali a explicat că în lăcașul de cult nu vor fi primite nici măcar animalele de sex feminin, pentru că acesta va fi destinat exclusiv călugărilor.

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”, a spus patronul FCSB pentru Libertatea.

Omul de afaceri plănuiește să finanțeze și o mănăstire pentru maici, la șapte kilometri distanță.

- Advertisement -

Nici măcar turiștii nu vor avea voie să viziteze mănăstirile de sex opus: ”turiștii bărbați la călugări, femeile la maici”.

Gigi Becali a finanțat construirea de biserici și în afara țării, chiar în Africa. Afaceristul a investit sute de mii de euro pentru comunitățile de acolo, iar oamenii au venit cu zecile.

Gigi Becali a povestit în luna iunie pentru Antena 3 ce l-a inspirat să investească în construirea unor biserici în Africa:

„A venit o măicuță negresă la Dragomirna, la mănăstire, și cerea o mie de euro. A sunat de acolo și i-a cerut nevestei mele o mie de euro. Eu eram lângă ea în pat când i-a cerut asta. I-a spus că și 10 euro contează. Atunci i-am zis să vină la București la mine la palat. A venit a doua zi, mi-a arătat despre ce e vorba, i-am zis că de acum încolo nu va mai cerși niciun ban de la nimeni, că ea cerșea bani prin România și ducea acolo. (…)

Nu o consider egală pentru că Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc. Și atunci ei (n.r. africanii) nu sunt egali săracii cu noi. Sunt mai buni decât noi pentru că au chin mai mare. Noi am primit prea mult și nu suntem mulțumiți. Săracii, n-au primit și sunt mulțumiți cu puțin.”

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Lexus a prezentat prima sa maşină pe bază de hidrogen. Vehiculul este adaptat pentru toate tipurile de teren VIDEO

Lexus a dezvăluit joi noul concept de mașină ROV (Recreational Off-Highway Vehicle), un vehicul unic alimentat cu hidrogen, care...
- Advertisement -

More Articles Like This