Friday, October 7, 2022

Black Friday 2021 – Altex începe în 28 octombrie campania. Ce reduceri promite compania

Must Read

Altex și Media Galaxy vor începe în 28 octombrie campania de Black Friday la cele 125 de magazine din țară, dar campania de reduceri va fi prezentă și în online unde compania a modernizat site-ul. Vor putea intra în magazine doar cei cu certificat verde. Black Friday se va încheia pe 24 noiembrie la Altex. Flanco, principalul concurent al Altex, a deschis pe 22 octombrie campania de reduceri și o va încheia pe 30 noiembrie.

Altex estimează că în Black Friday 2021 va avea vânzări mai bune decât în campania de anul trecut și spune că stocul nu va fi afectat nici de criza procesoarelor și nici de cea a containerelor, fiindcă au început să pregătească încă din ultima lună a lui 2020 campania.

Altex promite reduceri maxime de 60% la unele produse și spune că media reducerilor va fi undeva pe la 40%. Altex promite că va reînnoi de mai multe ori stocurile pe parcursul campaniei care durează 26 de zile.

- Advertisement -

În magazine vor putea intra doar cei cu certificat verde, fie că este vorba de magazinele din mall-uri sau de cele stradale.

În campania de Black Friday de anul trecut cele mai căutate produse au fost smartphone-urile și televizoarele, iar cel mai mult au crescut categorii precum anvelopele de iarnă, uscătoarele de rufe, smartwatch-urile, cuptoarele încorporabile, aspiratoarele, expresoarele și aragazurile.

Compania promite că toți clienții ”vor avea șanse egale la promoții” și timp pentru a analiza oferta și pentru a se informa despre produse.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This