Sunday, October 2, 2022

Cine este Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța care a spus imediat după tragedie că “nu era nimic în neregulă”: În funcție de 12 ani, din vremea lui Radu Mazăre

Must Read
Stela Halichidis, medic primar boli infecțioase și managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, a cărui demitere a fost cerută de premierul Florin Cîțu după ce 7 pacienți au murit vineri dimineață în incendiul izbucnit în secția de Terapie Intensivă, conduce spitalul de 12 ani, din anul 2009, de pe vremea când Radu Mazăre era primarul Constanței. Ea a obținut o funcție de conducere în spital – director adjunct medical – în același an în care a devenit medic primar.
Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța se află în subordinea Primăriei Constanța, ceea ce înseamnă că Stela Halichidis a fost numită manager în timpul mandatului de primar al lui Radu Mazăre.

Potrivit propriului CV, publicat pe site-ul spitalului, Stela Halichidis s-a născut la 31.08.1967, a absolvit UMF Carol Davila din București în 1993, este medic specialist boli infecțioase din 1999 și medic primar boli infecțioase și doctor în medicină din anul 2004.

În același an, 2004, Stela Halichidis a fost numită director adjunct medical al spitalului.

5 ani mai târziu, în anul 2009, Stela Halichidis devine managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, pe care îl conduce până astăzi.
  • “Mi-e rău, vreți să mor aici?”

Stela Halichidis a declarat vineri dimineață, la scurt timp după tragedie, că toate defecțiunile care fuseseră semnalate fuseseră remediate, la spital nu era nimic în neregulă, “dar s-a întâmplat un necaz”.

“Totul funcționa conform legii, toate defecțiunile au fost remediate, dar s-a întâmplat un necaz. Toate actele sunt în regulă, nu era nimic în neregulă”, a declarat managerul Halichidis Stela, care inițial nu voia să facă declaratii, spunând că îi este rău: “Mie mi-e rău, ce vreți, să mor aici?”, le-a spus ea jurnaliștilor.
Sursa: hotnews.ro
- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Emorya Finance – Store of Value & Move to Earn: Unicul proiect care combina cele 2 concepte în spațiul Blockchain!

În aceste vremuri tulburi de inflație, război, pandemie, cand toată lumea cauta o cale de iesire, un proiect ia...
- Advertisement -

More Articles Like This