Thursday, December 9, 2021

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Must Read

Consumul de carne poate îmbunătăți sănătatea mintală, în timp ce vegetarianismul poate cauza depresie

Conform studiului realizat la Universitatea din Alabama, publicat în revista Critical Reviews, o dietă vegetariană sau vegană ar putea crește șansele de depresie, conform India Times.

Cercetătorii au analizat 18 studii diferite, examinând peste 160.257 de persoane, în timp ce căutau legături între starea lor mentală și alegerile alimentare.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că vegetarienii și veganii au avut un risc considerabil mai mare de depresie, anxietate sau să își facă singuri rău.

- Advertisement -

Mai mult, studiul indică faptul că cei care consumă carne au o sănătate mintală mai bună.

Dr. Edward Archer, de la Universitatea din Alabama și unul dintre autorii studiului, a declarat că „deși riscurile și beneficiile dietelor vegane și vegetariene au fost dezbătute de secole, rezultatele noastre arată că cei care consumă carne au o sănătate psihică mai bună”.

Sursa: stirileprotv.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Elon Musk vrea să implanteze cipuri în creiere umane încă din anul 2022. Cum ar putea ajuta inteligența artificială intelectul uman

Excentricul Elon Musk are un portofoliu divers de companii, printre care Tesla, SpaceX sau Boring Company. Însă una despre care oamenii cunosc...
- Advertisement -

More Articles Like This