Saturday, April 20, 2024

Cristian Țânțăreanu are Covid. Mesajul dur transmis de afacerist antivacciniștilor: „I-aș băga în pușcărie”

Must Read

Cristian Țânțăreanu a fost infectat cu Sars-Cov-2 și a povestit cum a fost internat la spitalul “Matei Balș” din Capitală. Din fericire, milionarul a făcut o formă ușoară a bolii care i-a permis să se recupereze.

Cristian Țânțăreanu, milionarul din Corbeanca, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Chiar dacă era vaccinat cu shema completă, afaceristul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost internat timp de o săptămâna la Institutul Matei Balș din Capitală.

Din fericire a făcut o formă ușoară a bolii, iar medicii au făcut tot posibil ca starea de sănătate a milionarului să-i permită să plece pe picioarele sale acasă.

”Am fost bolnav, m-am vindecat. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile au venit acasă. Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu: „Din cauza lor au ajuns să moară pe zi în România”

Cristian Țânțăreanu nu s-a îndoit niciodată de existența coronavirusului și nu a fost adeptul teoriilor conspiraționiste. În momentul de față urmează acasă un tratament de specialitate, recomandat de medici, pentru a se vindeca complet.

- Advertisement -

Afaceristul a transmis un mesaj dur pentru persoanele nevaccinate. De asemenea, el este consternat de modalitatea în care autoritățile din România gestionează situația actuală.

“Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!

Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există legea acum, nu știu cum se cheamă, au dat-o ei mai demult. A doua treabă… ca să îi conving, ăia care spun ‘nu’ și ajungeau la spital și mureau mă duceam și îi filmam pe toți muribunzii nevaccinați când își dau obștescul sfârșit. Îi dădeam la televizor, iar la înmormântare mă duceam și spuneam: ‘Mă, criminalule, tu ai omorât-o pe mă-ta, l-ai omorât pe tac-tu, mâncând rahat. Nu da ochii peste cap, că tu i-ai omorât!’

Cu o treabă d-asta, cu ei filmați murind și cu forța legii… A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”, a mai spus Cristian Țănțăreanu, potrivit CanCan.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x