Tuesday, August 9, 2022

Dacian Cioloș anunță că demisionează de la șefia grupului Renew, după ce a câștigat președinția USR PLUS

Must Read

Președintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a transmis duminică, 3 octombrie, că va merge luni la Strasbourg pentru a discuta cu colegii săi din grupul Renew despre alegerile pentru un nou preşedinte al grupului, după ce se va retrage din această funcţie.

”Mi-am informat deja colegii din grupul Renew că renunţ la poziţia de preşedinte al grupului. Mâine (luni – n.r.) voi merge la Strasbourg să am o discuţie directă cu ei ca să organizăm şi acolo alegerile pentru preşedintele grupului”, a declarat liderul USR PLUS, Dacian Cioloş.

El a afirmat că rămâne ferm în ceea ce priveşte plecarea sa de la conducerea grupului Renew.

”Voi fi aici, ăsta e pariul pe care l-am făcut cu mine însumi şi asta e promisiunea pe care am făcut-o celor din partid care m-au votat”, a spus liderul USR PLUS, Dacian Cioloş.

- Advertisement -

În vara anului 2019, Dacian Cioloş adevenit liderul grupului Renew din Parlamentul European, a treia formaţiune ca mărime de la Bruxelles.

Renew are legături strânse cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron.

Cioloş a anunţat înainte de Congres că, în cazul în care va câştiga alegerile interne, va renunţa la şefia grupului Renew pentru a se implica mai mult în politica din România.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This