Monday, November 29, 2021

Dacian Cioloș anunță că demisionează de la șefia grupului Renew, după ce a câștigat președinția USR PLUS

Must Read

Președintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a transmis duminică, 3 octombrie, că va merge luni la Strasbourg pentru a discuta cu colegii săi din grupul Renew despre alegerile pentru un nou preşedinte al grupului, după ce se va retrage din această funcţie.

”Mi-am informat deja colegii din grupul Renew că renunţ la poziţia de preşedinte al grupului. Mâine (luni – n.r.) voi merge la Strasbourg să am o discuţie directă cu ei ca să organizăm şi acolo alegerile pentru preşedintele grupului”, a declarat liderul USR PLUS, Dacian Cioloş.

El a afirmat că rămâne ferm în ceea ce priveşte plecarea sa de la conducerea grupului Renew.

”Voi fi aici, ăsta e pariul pe care l-am făcut cu mine însumi şi asta e promisiunea pe care am făcut-o celor din partid care m-au votat”, a spus liderul USR PLUS, Dacian Cioloş.

- Advertisement -

În vara anului 2019, Dacian Cioloş adevenit liderul grupului Renew din Parlamentul European, a treia formaţiune ca mărime de la Bruxelles.

Renew are legături strânse cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron.

Cioloş a anunţat înainte de Congres că, în cazul în care va câştiga alegerile interne, va renunţa la şefia grupului Renew pentru a se implica mai mult în politica din România.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This