Thursday, April 25, 2024

Explicația lui Cristian Tudor Popescu pentru faptul că mulți români încă refuză să se vaccineze

Must Read

Cristian Tudor Popescu afirmă că a refuza vaccinul în condiţiile în care zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi, ține de joasa calitate umană a individului.

„Oricât de greu de înghițit ar fi această constatare, rațiunea mă obligă s-o enunț: procentul uriaș de nevaccinați este pe măsura primitivismului actualului popor român. A ignoranței și iraționalității de care sunt stăpâniți aproape trei sferturi dintre noi, mulți cadre medicale și didactice.

Guvernul n-a făcut ce trebuie ca românii să se vaccineze nu e decât o frază bombastică în caftul politic. Ce dracu să facă? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan, mai multe tombole și loterii? Să-i scarpine pe burtă? Atât guvernul Orban cât și guvernul Cîțu au comis tâmpenii cât cuprinde. Dar nu asta ”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Republica.

Potrivit gazetarului, specialiștii au explicat suficient de mult de ce este vital vaccinul anticovid, însă zeci de mii de oameni nevaccinați mor zilnic.

- Advertisement -

„S-au adus vaccinuri suficiente pentru de câteva ori populația României. Toți specialiștii de vârf în boli infecțioase și medicină de urgență au explicat la televizor, de am ajuns eu doctor ascultându-i, de ce e vital vaccinul anticovid. Zeci de mii de oameni nevaccinați au murit și mor în chinuri, în fiecare zi. A refuza vaccinul în aceste condiții e un gest care ține de joasa calitate umană a individului”, a mai scris CTP.

Sursa:antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x