Sunday, April 2, 2023

Frații Dedeman au dat marea lovitură! Anunț de ultimă oră despre super compania românească

Must Read
Clasa­mentul SEE Top 100 arată că Dedeman a fost cea mai profitabilă companie din sud-estul Europei. Totodată, aceasta nu este singura companie românească care s-a aflat în top.

Cea mai profitabilă companie din sud-estul Europei este românească! Dedeman a dominat topurile

Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială din România după cifra de afaceri, se află pe primul loc în topul profiturilor din regiunea Europei de Sud-Est, cu un câştig net de aproape 300 milioane de euro în 2020.

Mai mult, pe primele locuri din top se mai află și alte trei companii românești, conform clasa­mentului SEE Top 100, realizat de seenews.com

Primele patru poziţii în topul câştigurilor, dominate de companii românești

Primele patru poziţii în topul câştigurilor sunt ocupate de companii din România. Potrivit topului, Hidroelectrica se află pe locul al doilea, cu un câştig de 298,1 mil. euro, OMV Petrom pe poziţia a treia, cu 283,7 mil. euro profit anul trecut, iar Romgaz pe locul al patrulea, cu un profit de 262,6 mil euro.

- Advertisement -

A cincea poziţie este ocupată de grupul sloven Krka, activ în industria farma. Zona SEE include ţările din sud-estul Europei, adică Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Grecia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, România, Serbia, Turcia, Republica Moldova şi Slovenia.

Dedeman a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 9,1 miliarde lei, respectiv aproximativ 1,8 miliarde euro, în creştere cu 10,5% faţă de 2019, compania din Bacău fiind, de altfel, lider detaşat în topul celor mai mari companii antre­prenoriale româneşti.

De asemenea, profitul Dedeman a urcat şi mai puternic, cu 28% în 2020 faţă de 2019, la 1,64 miliarde lei. Marja de profit net a Dedeman a fost în 2020 de 18%.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Fraţii Tate vor fi eliberaţi. Cei 2 rămân în arest la domiciliu 30 de zile

Fraţii Tristan şi Andrew Tate vor fi eliberaţi arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea...
- Advertisement -

More Articles Like This