Friday, September 30, 2022

Horoscop chinezesc octombrie 2021. Previziuni despre dragoste, bani, prieteni

Must Read

Horoscop Chinezesc Octombrie 2021: va fi o lună de distracție și deranj. Vezi previziunile detaliate despre dragoste, carieră, familie, prieteni, finanțe pentru toate semnele zodiacale.

Șobolan (1948, 1960, 1972 , 1984 , 1996 , 2008 , 2020 )

Șobolanul poate aștepta cu nerăbdare o creștere binevenită a averilor sale. Aceasta va fi o lună productivă pentru Șobolan, mai ales că va putea continua cu câteva idei pe care le are, precum și să se ocupe de anumite chestiuni pe care ar fi putut să le pună deoparte.

Mulți Şobolani de-a lungul lunii vor desfășura activități legate de casa lor, fie în cumpărarea unor articole noi, fie în îmbunătățirea anumitor zone și, deși ceea ce are în minte, poate dura mai mult timp și poate fi mai perturbator decât anticipase inițial, va fi mulțumit cu ceea ce realizează. Pentru că există o şansă să piardă bani, ar trebui să înveţe să investească inteligent şi să ştie cât să pună deoparte pentru a evita neplăcerile.

- Advertisement -

În plus, va fi, de asemenea, o lună bună pentru a ajunge din urmă la corespondența fără răspuns sau la alte sarcini de muncă restante pe care Şobolanul trebuie să le facă. Ar putea să întâmpine câteva dificultăţi la locul de muncă, însă pentru a rezolva lucrurile, Șobolanii ar trebui să fie concentrați și să aibă o abordare pozitivă.

Șobolanul ar trebui să încerce să se ocupe de problemele care s-au acumulat, precum și să folosească orice șansă pentru a-și face locul de muncă mai ordonat și mai eficient. Eforturile sale îl vor răsplăti frumos.

La nivel personal, Șobolanul se poate aștepta la câteva ocazii sociale deosebite, în care se poate bucura de compania celor importanți pentru el. La sfârșitul lunii octombrie, în special, se vor observa multe activități sociale. În cazul în care există dificultăţi în relaţia de cuplu, este recomandată o vacanţă cu partenerul.

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Bivolii se pot aștepta la o lună propice în octombrie. Majoritatea lucrurilor vor merge aşa cum îşi doresc.

Relațiile vor fi plăcute. Bivolii singuri vor găsi parteneri ideali. Pentru cei căsătoriţi nu vor fi probleme grave și fericirea va predomina în atmosfera familială. Finanțele vor fi profitabile. Surplusul de bani ar trebui pus în investiții sigure și poate fi utilizat în perioade dificile.

Relațiile cu ceilalţi vor însemna mult pentru aceşti nativi. Atât pe plan personal, cât și social, Bivolii vor fi solicitaţi și, fiind activi de fel, se vor distra și îi vor ajuta, de asemenea, pe cei din jur. În plus, aceşti nativi vor primi mai multe invitații pentru a ieși, iar acestea din nou pot duce la niște ocazii memorabile.

Vor descoperi, de asemenea, că luna îi va oferi mai multe șanse să petreacă în activități de care se bucură și indiferent dacă este vorba de călătorii sau de a-și urmări interesele, hobby-urile, octombrie va conține niște momente plăcute pentru aceşti nativi.

În ceea ce privește munca, vor exista și șanse mari să-și folosească eficient abilitățile și, din nou, implicându-se în tot ceea ce se întâmplă, vor realiza multe. Bivolul ar trebui, de asemenea, să profite de șanse pentru a ajunge să se întâlnească cu oameni importanţi în mediul său de lucru. Contactele pe care le construiește acum s-ar putea dovedi de ajutor în viitorul apropiat.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Luna lunii octombrie se va dovedi a fi norocoasă pentru oamenii Tigru. Se arată o perioadă de creștere profesională. Oamenii de afaceri vor obține investiții pentru a-și extinde proiectele. Elevii nu vor avea nicio problemă în finalizarea cursurilor.

Viața de dragoste va fi cordială, fără nici o ceartă între parteneri. Cei singuri vor avea succes în găsirea iubirii.

Tigrii ar trebui să-și reducă agresivitatea și ar trebui să evite să intre în încurcături legale.

Tigrului îi place să fie ocupat, dar, în octombrie, există șansa ca el să-și răspândească energiile puțin prea mult și să nu realizeze atât de multe ca rezultat.

Luna aceasta, nativii Tigru trebuie să se decidă asupra priorităților și să rămână cu acestea. În munca sa, în special, Tigrul ar trebui să reziste să se implice în activități care nu sunt cu adevărat preocuparea sa sau în care nu are atât de multă experiență.  Aceasta este o lună pentru a rămâne concentrat și disciplinat.

De asemenea, având în vedere viitorul său, dacă există abilități pe care consideră că ar fi util să le învețe sau există subiecte despre care ar dori să afle mai multe, ar trebui să pună întrebări, să urmeze cursuri, să cerceteze. Gândindu-se la acest lucru, Tigrul își poate vedea ideile dezvoltându-se bine.

Luna aceasta va fi, totuși, o lună destul de costisitoare și deși nu vor fi cheltuieli supărătoare, Tigrul ar trebui să evite să cedeze la prea multe pofte scumpe. Atât pe plan intern, cât și social, va fi o lună activă, când Tigrul se bucură de compania altora și de numeroasele ocazii și întâlniri care au loc. În mijlocul tuturor evenimentelor, ar trebui să-și acorde tot timpul și șansa de a se relaxa (și, uneori, de a prinde somnul pierdut!) Prin atingerea unui echilibru între odihnă şi activitate, aceşti nativi se vor distra cu atât mai mult.

Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

O lună cu mult noroc! Octombrie se va dovedi a fi o lună bună pentru Iepuri. Aceasta este o lună bună pentru a planifica un copil.

Creșterea profesională va fi superbă, în timp ce finanțele vor avea o tendință ascendentă. Relația cu colegii la locul de muncă va fi armonioasă. Ar trebui să evite cumpărarea de titluri financiare cu risc ridicat. Interacțiunile sociale ar trebui limitate la câteva esențiale.

La nivel personal, iepurele va fi chemat la multe ocazii familiale și sociale. Unii vor pleca în vacanță sau vor lua o pauză, iar acest lucru poate duce din nou la momente plăcute.  Și, cu maniera sa genială și abilitatea de a se descurca atât de bine cu ceilalţi, Iepurele va fi o companie populară și ar putea vedea cercul său social extinzându-se pe măsură ce luna trece.

Și dragostea va fi în aer, iar pentru cei singuri sau cei care se bucură de o poveste nouă de iubire, aceasta ar putea fi o perioadă interesantă.

Aspectele favorabile se extind și asupra muncii Iepurelui, iar prin valorificarea ideilor și abilităților sale de specialitate, Iepurele va obține rezultate impresionante și în unele cazuri își va face perspectivele mult mai bune.

Totuși, luna octombrie va fi o lună scumpă și, în timp ce cheltuielile sale îi vor aduce multă plăcere lui și celorlalți din jurul său, ar putea fi util să țină o evidență. În general, însă, aceasta este o lună bună și pozitivă.

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Luna octombrie va fi excelentă pentru Dragoni, cu excepția domeniului finanțelor. Trebuie să fie atenţi în extinderea afacerilor. Banii ar trebui puşi deoparte pentru a preveni neplăceri. Ar trebui să urmezi sfatul experților de la agenții de încredere dacă trebuie să gestionezi sume mari pentru investiţii importante.

Atmosfera familială va fi foarte armonioasă și nu va exista stres pentru Dragoni. Sănătatea va fi splendidă fără probleme grave de sănătate.

Ori de câte ori Dragonul are idei pe care dorește să le încerce sau activități pe care trebuie să le facă, el își pune efortul cu o hotărâre considerabilă. Iar acțiunile sale de-a lungul lunii vor duce la rezultate excelente.

În munca sa, în special, arătându-și angajamentul și pregătindu-se să facă mai mult decât se așteaptă de la el, Dragonul nu numai că va realiza mult, ci își va spori atât reputația, cât și perspectivele. În mod similar, toate ideile sau sugestiile pe care le propune ar putea primi un răspuns favorabil.

Dragonul, totuși, este predispus la cheltuieli mari în octombrie, iar atunci când are anumite articole pe care vrea să le cumpere, ar trebui să-și ia timp să-și analizeze cu atenție achizițiile și opțiunile. În unele cazuri, uitându-se mai atent la oferte, el ar putea economisi niște bani sau ar putea face o mişcare bună în afaceri.

Viața personală a Dragonului va merge bine. Se va bucura de activitățile sociale care au loc. Cu toate acestea, cu multe întâmplări şi lucruri care pot interveni, dacă Dragonul are planuri de căsătorie sau de vacanţă, ar face bine să verifice periodic procesul de organizare şi toate datele.

Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Șerpii vor avea noroc rezonabil în luna octombrie. Mediul familial poate fi făcut mai plăcut dacă petrec timp de calitate cu membrii familiei. Întâlnirile și angajamentele sociale familia vor spori fericirea. Cei cu copii vor avea tendința de a vedea un viitor minunat pentru cei mici.

Perspectivele financiare nu sunt favorabile și ar trebui să fie gata să suporte pierderi financiare neprevăzute. Banii din investiții nu vor da randamentul scontat.

Este o lună mixtă când vine vorba de bani şi afaceri. În mediul profesional, Șarpele va trebui să se descurce cu mai multe sarcini, probabil că va trebui să acopere colegii care sunt plecați sau se ocupă de sarcinile pe care le-au amânat la serviciu. Totul se poate rezolva cu puţin efort în organizarea activităţilor.

Dacă are vreo îngrijorare, ar trebui să vorbească cu alții, mai degrabă decât să păstreze totul pentru el. Uneori, contribuțiile și sfaturile celor din jur pot face o diferență considerabilă.

Șarpele ar putea, de asemenea, să facă față unor cheltuieli mari pe parcursul lunii și să aibă îngrijorări cu privire la sumele pe care le-ar putea cheltui. De multe ori vor fi cheltuieli inevitabile și dacă intră în vreo tranzacție importantă, ar trebui să se asigure că verifică și înțelege pe deplin obligațiile pe care și le asumă.

Viața sa personală este totuși mai pozitivă. Pe parcursul lunii, Șarpele poate avea momente minunate alături de membrii familiei și mai ales în excursii, reuniuni sau sărbători care pot avea loc. Și din punct de vedere social, luna are perspective excelente, Șarpele având motive întemeiate să aprecieze o prietenie strânsă pe care o are. 11-18 octombrie ar putea fi un moment deosebit de interesant și ocupat social.

Cal (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Nativii zodiei Cal ar trebui să fie pregătiți să se confrunte cu multă agonie mentală în luna octombrie. Ar trebui să încerce să construiască o relație bună cu prietenii lor existenți, ar trebui să-și extindă cercul social, să încerce să aibă prieteni buni cu care să își împărtășească problemele.  Mersul în excursii le va îmbunătăți starea de spirit. Există șanse mari de a găsi prieteni de încredere în aceste activități sociale.

Nativii Cal ar trebui să se angajeze în activități care le vor îmbunătăți stabilitatea mentală, prezice horoscopul chinezesc din octombrie 2021.

Există un proverb chinez care ne amintește: „Nu poți prinde două broaște cu o singură mână”. În octombrie, Calul trebuie să rămână conștient de acest lucru.

În ciuda celor mai bune intenții ale sale, există doar o anumită sumă pe care o poate face sau ar trebui să încerce să o facă și trebuie să își concentreze atenția asupra unor activități specifice. În special, în munca sa, el ar trebui să se concentreze asupra a ceea ce trebuie făcut, mai degrabă decât să se distragă asupra activităților mai mici, precum și să îşi utilizeze corect abilitățile. Cu cât este mai disciplinat, cu atât rezultatele sale sunt mai mari și mai impresionante.

În viața sa de acasă pot exista multe idei pe care Calul vrea să le facă, inclusiv câteva proiecte practice pe care vrea să le lanseze, dar trebuie să planifice cu atenție ceea ce are în minte, precum și să discute gândurile sale cu alții.

Din nou, este vorba de a-și ține sub control natura uneori zeloasă, dar, cu o bună planificare și contribuția altora, Calul va fi mulțumit de cât de multe dintre ideile sale funcționează.

La mijlocul lunii octombrie ar putea avea unele perioade deosebit de satisfăcătoare atât în ​​viața de acasă, cât și în cea socială. Calul va fi, totodată, atent la starea sa de sănătate pe parcursul lunii, fie prin exerciții suplimentare, fie urmând o dietă mai echilibrată și hrănitoare.

În general, octombrie va fi o lună satisfăcătoare, dar Calul ar trebui să încerce să nu-și împrăştie energiile prea mult – sau să fie tentat ‘să prindă două broaște cu o singură mână’!

Oaie / Capră (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Aceşti nativi se pot aştepta la o viață interesantă și împlinitoare. În fiecare zi vor exista noi oportunități de a-şi arăta potenţialul. Finalizarea cu succes a sarcinilor de muncă va duce la o stare de spirit fericită. Există premise bune pentru o avansare în carieră, împreună cu promoții și/ sau o creștere a salariului.

Ar trebui să găsească activități care să reducă stresul și să sporească pacea mintală. Acest lucru îi va ajuta să-și mențină fericirea mentală și fizică.

Aceşti nativi vor să facă multe în această lună, dar ar putea descoperi că unele dintre activitățile lor sunt afectate de probleme negre și întârzieri.

Pot fi preocupaţi de evoluția lucrurilor, rezolvând situaţiile în ritmul lor, explicând altora problemele (mai degrabă decât ținându-le pentru sine) și vor da tot ce pot, ceea ce îi va ajuta să câştige în luna octombrie câteva lecţii şi experienţe utile. În plus, lucrând la rezolvarea unor probleme și situații incomode, Capra ar putea descoperi noi soluții și metode și, din nou, ar putea fi un beneficiu pentru aceşti nativi. Din punct de vedere profesional, acest lucru poate fi o lună dificilă, dar poate fi și instructivă.

În ceea ce privește relațiile Caprei cu ceilalţi, va fi necesară și o anumită grijă. În toate aspectele, Capra trebuie să se gândească la viitor și să fie atent la legăturile sale şi ce trebuie făcut în relaţiile sale. Și dacă o parte din ceea ce are în minte nu este chiar posibil, ar trebui să fie pregătit să facă compromisuri sau să se adapteze.

Cu toate acestea, pentru a compensa unele dintre momentele neplăcute ale lunii, există câteva ocazii în care aceşti nativi se vor bucura mult precum ieşiri, excursii sau pauze sau unele ocazii sociale pline de viață la care este invitat, mai ales în ultima parte a lunii.

De asemenea, timpul petrecut pentru hobby-urile sale, mai ales dacă sunt de natură creativă sau practică, va fi și el satisfăcător și îi va face bine.

Maimuţă (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Finanțele și relațiile vor fi problematice pentru Maimuţe în luna octombrie. Tranzacțiile financiare necesită cea mai mare atenție. Nu ar trebui să împrumute bani unor persoane care nu au încredere. Banii ar trebui investiți numai în fonduri sigure. Pe cât posibil, ar trebui să evite să ia bani pentru investiții. Ar trebui căutate îndrumări ale experților ori de câte ori există dificultăți.

Relația cu partenerii de viață poate fi tulburată. Dialogul și compromisurile bune vor asigura fericirea familiei.

Cu toate acestea, va fi o lună constructivă pentru Maimuță și un moment bun pentru acest nativ să ajungă din urmă activităţile sau sarcinile pe care poate le-a pus deoparte.

În locuinţa sa, dacă există proiecte pe care vrea să le facă, lucruri pe care vrea să le ordoneze sau obiecte pe care vrea să le cumpere ar trebui să discute cu ceilalți ce are în minte și apoi să se dedice realizării planurilor sale.

Pentru cei care doresc să  întreprindă o activitate sau doresc să viziteze un anumit loc, este o lună bună pentru a acest lucru. Acțiunea pozitivă va fi recompensată.

Și în munca sa, Maimuța își va putea folosi abilitățile și ideile în mod eficient şi în acest proces va obține multă satisfacție din ceea ce face. Din nou, Maimuța va trebui, totuși, să țină cont de cheltuielile sale în octombrie și să evite să cedeze la prea multe tentații costisitoare. Dacă ai reuşit să pui ceva economii deoparte, îţi vei mulţumi pentru asta.

Din punct de vedere social, aceasta va fi o lună plăcută pentru nativii Maimuță, aceştia bucurându-se de momente petrecute cu prietenii și mergând la niște ocazii sociale interesante și adesea destul de pline de viață.

Cocoş (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Cocoșii vor avea o lună minunată în octombrie. Se vor întâmpla lucruri excelente în domeniul finanțelor și al relațiilor. Vor avea oportunități bune pentru avansarea în carieră. Investițiile financiare vor avea ca rezultat profituri bune, iar oferta de bani va fi abundentă. Studenții vor primi oportunități pentru studii avansate. Relația cuplurilor căsătorite va fi fericită și acest lucru va spori încrederea Cocoșilor. Vor exista multe șanse de a-şi îmbunătăți stima de sine.

Aceasta va fi o lună satisfăcătoare, mai ales că îi va permite Cocoșului șansa de a petrece mai mult timp în activitățile sale preferate. Indiferent dacă acestea sunt proiecte pe care dorește să le realizeze în casa sau grădina sa sau interese pe care ar dori să le dezvolte, punându-și în mișcare planurile, va fi mulțumit de ceea ce poate realiza.

De asemenea, prin obținerea sprijinului celor din jur, Cocoşul va găsi câteva activități care se desfășoară ducând la anumite ocazii deosebit de plăcute. Cocoșul se va bucura, de asemenea, de viața sa socială în octombrie, precum și de unele dintre distracțiile și ocaziile la care merge. Cei care nu sunt într-o relaţie pot aștepta cu nerăbdare o lună bună și activă.

Din punct de vedere profesional, Cocoșul ar putea avea câteva idei pe care dorește să le dezvolte, precum și proiectele actuale pe care dorește să le promoveze. Și, concentrându-se asupra acestora și folosindu-și majoritatea talentelor, Cocoșul va avea motive întemeiate să fie mulțumit de progresul său.

În consecință, ar putea urma unele evoluții importante în scurt timp.

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Există vești bune pentru aceşti nativi în luna octombrie. Vor avea oportunități de a se excela singuri atunci când li se vor da sarcini de muncă grele. Cu cooperarea colegilor și a persoanelor în vârstă, aceștia vor avea succes în îndeplinirea obiectivelor lor. Bineînțeles, acest lucru va duce la promoții și beneficii financiare.

Relațiile de familie vor fi stresante. Vor exista discuţii frecvente între membri. O vacanță va îmbunătăți șansele de a readuce armonia în familie. Petrecând timpul cu cei importanți, luna va aduce multe ocazii plăcute pentru aceşti nativi.

Și la nivel social, Câinele va fi solicitat, din nou, cu invitații la petreceri și alte evenimente și, pentru cei care nu sunt într-o relaţie, pot întâlni pe cineva interesant sau să ducă o legătură specială cu cineva la următorul nivel.

Câinele va fi, de asemenea, dornic să facă o impresie bună în munca sa și, fiind vigilent ca întotdeauna, precum și pregătit să lucreze peste aşteptări, va primi laude fine pentru ceea ce face. În plus, ar putea căuta soluţii pentru a-şi îmbunătăţi abilitățile. Un curs sau o oportunitate de învăţare ar putea avea beneficii neașteptate.

Ar putea primi câteva veşti personale plăcute de la un prieten la jumătatea lunii.

Porc (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Persoanele din zodia Porc vor avea o lună agitată în domeniile carierei și educației. Studenții vor trebui să susțină multe examene dificile în cursul lor de studiu.

În carieră, aceşti nativi vor avea succes dacă vor reuși să gestioneze lucrurile, apelând şi la sprijinul colegilor. Gestionarea timpului va fi importantă pentru obținerea succesului în slujbele lor.

Din punct de vedere financiar, o strategie bună va ajuta la obținerea de bani din investiții.

Există un proverb chinezesc: „Când ai ceai și vin, ai mulți prieteni”. Cu toate acestea, când vorbim de Porc, nu doar ospitalitatea lui este atât de apreciată, ci și interesul său autentic pentru cei pe care îi întâlnește, precum și voioşia sa.

În octombrie, Porcul va fi chemat la multe ocazii familiale și sociale și de care se va bucura. În special, el se va bucura de evenimentele mai spontane, care apar neaşteptat, inclusiv petreceri și șansa de a se întâlni cu cei pe care nu i-a văzut de mult.

Din punct de vedere profesional, aceasta va fi, totuși, o lună solicitantă, iar Porcul se poate simți uneori neinspirat sau frustrat de anumite evoluții. Cu toate acestea, pot reacţiona mult din impuls și nu ar trebui să-și pericliteze poziția cu o eroare sau o remarcă inoportună.  În octombrie, în ceea ce privește munca sa, va trebui să calce cu atenție.

Porcul va avea, de asemenea, multe cheltuieli în această lună și, în anumite ocazii, ar fi înțelept să păstreze controlul asupra portofelului, precum și să evite riscurile inutile. De asemenea, având în vedere unele dintre achizițiile și planurile pe care le are în vedere până la finalul acestui an, el ar putea fi recunoscător pentru orice ban în plus  pe care îl poate pune deoparte acum.

surse: sunsigns.org

thechinesezodiac.org

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Peste câteva ore, Moldova poate rămâne fără gaz și energie electrică

Gazul rusesc pentru moldoveni ar urma să se ieftinească, începând cu 1 octombrie, cu 40%, dar cel mai probabil...
- Advertisement -

More Articles Like This