Sunday, May 28, 2023

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Taurul își schimbă serviciul sau casa, Peștii primesc cadouri

Must Read

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021. Numerologul a dezvăluit, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul e pregătit pentru săptămâna următoare să înceapă o viață nouă. Asta însemnând o renaștere în toate planurile. Și disponibilități fizice și psihice.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul este pe punctul să se mute din casă sau de la serviciu. Tot schimbări. Vor acționa foarte eficient într-una din cele două aspecte.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii au o săptămâna în care oricând pot să pornească uraganul. Pentru ei, portalul a venit cu o doză de energie prea mare, și fiind doi într-unul, nu știu cum să își dozeze aceste surplusuri de energie. Runa va sfătuiește să fiți calmi, că veți câștigă tot voi în final, dar e mai bine fără ceartă.

- Advertisement -

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul este într-o săptămâna de atenționări, mesaje, scrieri, telefoane. Comunicare peste cât se poate. Dar un mesaj dintre toate astea va fi extraordinar de important.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul intră pe o pojghița de gheață foarte subțire. O săptămâna în care trebuie să dea dovadă de foarte multă prodenta, la ceea ce fac, cum acționează. Atenție la neatenție. Și mici accidente.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara e sfătuită să abordeze altfel toate problemele care îi intersează. Schimbați tactică. Ai făcut ceva prost, faceți ceva bun. Celui căruia i-ați dat prea mult, mai tăiați din porție.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Pentru Balanțe săptămâna următoare vine cu un adevăr foarte important, care vine cu un marcaj benefic în viață. Care ți-o poate schimbă sau ți-o poate marca. Poate să vină și ceva care nu îți place.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul e veșnic nerăbdător și vrea totul ieri sau alataieri. Aveți răbdare și toate lucrurile plăcute vor veni în viață voastră săptămâna următoare. Nu forțați norocul.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorul intră într-o atenționare totală. Se învăluie într-o aura de mister, sunt greu de decodificat, răspund sau nu răspund. Sunt într-o perioada de a-și rezolva problemele sufletești de trei ori, că divinitatea așa vine.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul are două mesaje clare: relaxați-va și nu va mai faceți griji raportate la starea de sănătate a rudelor, a altor persoane apropiate, pentru că stare lor este bună. Bucurați-va că este așa.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul a mai avut astfel de aventuri. El este în permanentă în căutarea dragostei noi. Ceva nou, fierbinte. La ei portalul asta este cu deschiderea opțiunilor amoroase.

Horoscop rune 11-17 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Iar Peștișorii, că de obicei, norocul la bani, la cadouri. Certitudine că cineva care se gândește intens la voi va va trimite un cadou minunat.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Record pentru Dedeman: în 2022, a avut cele mai mari cifre de afaceri şi profit din istoria companiei

Dedeman, compania deținută de frații Pavăl, a încheiat anul 2022 cu cel mai mare profit net, cea mai mare...
- Advertisement -

More Articles Like This