Friday, March 29, 2024

Ianis Hagi poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie, dar e sfătuit să semneze alt contract

Must Read

Ianis Hagi (22 de ani) are evoluții foarte bune în tricoul lui Rangers, iar ofertele pe adresa sa nu întârzie să apară.

Steven Gerrard nici nu se gândește să renunțe la Ianis Hagi

Fostul atacant Noel Whelan, care a evoluat în cariera sa în Premier League la echipe precum Leeds sau Middlesbrough, afirmă că Steven Gerrard nici nu vrea să audă de o eventuală despărțire de Hagi jr, jucător pe care el l-a adus la Rangers.

Whelan îl sfătuiește pe Ianis Hagi să-și prelungească înțelegerea cu gruparea scoțiană, în ciuda ofertelor venite pe adresa sa.

“Steven Gerrard nu va dori să piardă niciun jucător acum. Hagi a arătat o atitudine grozavă  în acest sezon, și când a fost titular, și când nu. Să nu uităm că el a fost adus de Gerrard la echipă, iar cei doi se înțeleg bine. Glen Kamara a semnat un nou contract, pentru că este bucuros la club, și sunt sigur că și Hagi este.

- Advertisement -

Echipele se vor uita întotdeuna la fotbaliști care vor avea succes, iar asta depinde și de antrenor. Sunt sigur că jucătorii lui Rangers profită de faptul că au la antrenamente unul dintre cei mai mari mijlocași din toate timpurilor (n.r. Steven Gerrard), zi de zi. Interesul cluburilor este doar un compliment pentru club, jucător și manager”, a declarat Noel Whelan, pentru Football Insider 247.

Ianis Hagi are contract cu Rangers până în 2024. El are două goluri și două pase decisive în cele 8 meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile.

Ianis Hagi poate ajunge la AS Roma în iarnă

Ianis Hagi a devenit una dintre țintele lui Jose Mourinho la AS Roma, iar transferul s-ar putea realiza chiar în această iarnă. Presa din Italia scrie că “The Special One” a cerut transferul unui jucător ofensiv, fiind nemulțumit de evoluțiile lui Borja Mayoral. Acesta din  urmă ar pute ajunge la Celta Vigo sau Juventus.

Astfel, Ianis Hagi ar putea ajunge la AS Roma în iarnă, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

“Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato și nu vrea să se oprească aici. Jose Mourinho a cerut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale și va pleca din capitală în ianuarie.

Giallorossii au pus ochii pe Ianis Hagi, jucător care evoluează în Scoția, la Rangers. Negocierile dintre părți sunt foarte avansate și tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât și ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie. Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo.”, scrie calciomercatoweb.it.

Rangers l-a transferat pe Ianis Hagi de la Genk, în vara lui 2020, pentru 3,4 milioane de euro.

Dacă va ajunge la AS Roma, pentru 20 de milioane de euro, Ianis Hagi va deveni cel mai scump fotbalist român din istorie.

Sursa: digisport.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x