Wednesday, October 20, 2021

Klaus Iohannis s-a testat de urgenţă pentru COVID-19. Motivul pentru care preşedintele şi-a anulat vizita în Letonia

Must Read

Klaus Iohannis şi-a anulat vizita oficială în Letonia care ar fi trebuit să aibă loc vineri şi sâmbătă. Preşedintele a intrat în contact cu omologul său leton care a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că vizita oficială a preşedintelui Klaus Iohannis în Republica Letonia a fost amânată.

„Vizita oficială a preşedintelui României, Klaus Iohannis, în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15 – 16 octombrie, a fost amânată, având în vedere faptul că preşedintele Letoniei a fost confirmat pozitiv la infectarea cu SARS-CoV2”, a confirmat Administraţia Prezidenţială, conform Agerpres.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a făcut un test pentru COVID. Rezultatul este negativ, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

- Advertisement -

Preşedinţii Letoniei şi României au fost prezenţi miercuri, la Malmo, în Suedia, la Forumul dedicat comemorării Holocaustului şi combaterii antisemitismului.

Presa letonă scrie că preşedintele Egils Levits (foto) a făcut un test rapid antigen COVID-19, care a ieşit pozitiv, după ce a revenit miercuri seara din Suedia. Ulterior, preşedintele leton a făcut testul PCR, care a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2.

Preşedintele Letoniei urma să se întâlnească joi cu omologul estonian, Alar Karis, iar vineri cu preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele leton l-a sunat personal pe şeful statului român pentru a-i explica situaţia şi pentru a amâna vizita.

Sursa: romaniatv.net
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Colegiul Medicilor din România: Medicii care spun neadevăruri la TV vor fi suspendaţi!

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a anunţat, în exclusivitate la Antena 3, că medicii care...
- Advertisement -

More Articles Like This