Acasă POLITICA Klaus Iohannis s-a testat de urgenţă pentru COVID-19. Motivul pentru care preşedintele...

Klaus Iohannis s-a testat de urgenţă pentru COVID-19. Motivul pentru care preşedintele şi-a anulat vizita în Letonia

0

Klaus Iohannis şi-a anulat vizita oficială în Letonia care ar fi trebuit să aibă loc vineri şi sâmbătă. Preşedintele a intrat în contact cu omologul său leton care a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că vizita oficială a preşedintelui Klaus Iohannis în Republica Letonia a fost amânată.

„Vizita oficială a preşedintelui României, Klaus Iohannis, în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15 – 16 octombrie, a fost amânată, având în vedere faptul că preşedintele Letoniei a fost confirmat pozitiv la infectarea cu SARS-CoV2”, a confirmat Administraţia Prezidenţială, conform Agerpres.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a făcut un test pentru COVID. Rezultatul este negativ, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedinţii Letoniei şi României au fost prezenţi miercuri, la Malmo, în Suedia, la Forumul dedicat comemorării Holocaustului şi combaterii antisemitismului.

Presa letonă scrie că preşedintele Egils Levits (foto) a făcut un test rapid antigen COVID-19, care a ieşit pozitiv, după ce a revenit miercuri seara din Suedia. Ulterior, preşedintele leton a făcut testul PCR, care a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2.

Preşedintele Letoniei urma să se întâlnească joi cu omologul estonian, Alar Karis, iar vineri cu preşedintele Klaus Iohannis. Preşedintele leton l-a sunat personal pe şeful statului român pentru a-i explica situaţia şi pentru a amâna vizita.

Sursa: romaniatv.net
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version